Tuesday, September 13, 2011

Eidul Fitr | 1st Day RAYA (di malam hari)



Assalammualaikum w.b.t . .


Entry pasal RAYA lagi ~ Jangan jemu ! HEHE~ Pagi tadi ai ke-busy-an la, tu yang lewat je update si gedik ni! Entry kali ni masih bercerita pasal Hari Raya yang pertama , tapi di sebelah malam pulak ~ We all memang kaki jalan raya ke semua rumah rumah... Duk rumah time raya , bukanlah kami ! Muaahhaha . .


*di rumah nenek sebelum gerak beraya*


Malam tu we all raya ke rumah sedara mara lahh.. Tanya ai sape? Sure ai tak kenal ! Folo je ~ Hikhik.. Tiap tiap tahun tanya kat mak, "Ini rumah sapa mak" . . Seperti biasa, sampai rumah orang, salam salam, buat muka sopan jap 5minit je ! Pastu terus keluarkan camera posing sane sini.. Huahhaha!! Nak nak kalau dapat rumah yang lawa sikit, port baik tu! HEHE~


*KakLin-Eida-Lya*

*KakLin sangat mendengki ye!*


*Aksi rakus, DiLarang Meniru!!*

*Macam kenal ? FIL Aziz M.Osman.. with myEmak !*

*lagi!*


Tak silap ai malam tu hujan renyai renyai . . pun belasah beraya jugak ~ Sampai lewat malam gakk . . Penatnya ! Tapi seronok !! Esok lagi seronok, myfamily cadang buat BBQ ! Woowoowww!!!




Ini tema we all pada malam tersebut. Cream! Ada kisah di sebalik baju ini.. Baju Melayu yang hubby pakai tu, Baju Melayu ketika we all bernikah ~ HEHE!
Baju yang ai pakai pulak tu adalah Jubah Cream ketika we all nikah jugak sebenarnya, nampak baju kurung Butterfly yang diluar tu? Tu je yang ai tempah . . Lain semua ai pakai yang lama . . Auw~ Jimatnya ai !! HEHE~ Tapi rata rata puji baju ni ! Auw ~ TQ

*nasib baik muat lagi even tailor terpaksa melonggarkan sedikit Jubah tu!* Nampak sangat ai dah gemok dari tahun lepas !! HAHAHHA~*




Sekian, next entry BBQ time !!~










Yang agak sibuk hari INI,
signature ms eida

4 comments:

  1. sangat chumelll!!!!
    cantik kot jubah tu sis.. ;)

    ReplyDelete
  2. serius cun giler baju tu ok.. wrna cream tu buatkan u nmpk sgt sweet ok!! cun habis..

    ReplyDelete
  3. Zana, tapi ida tak suka kaler cream.. sbb ida bukan putih sangat pun ! huhuhuhuh... TQ !

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page