Thursday, September 22, 2011

Ayuh melancung lagi !!

Assalammualaikum w.b.t . .

Kembaliii ~ Semalam mysis ada call cakap "Anga, AA ada free seats lagi ! Tolong check ke Bandung ekkk.. Teringin nak pergi !"

Ai pun ok !! Ai pun ushaaa . . Jumpa tiket paling murah ke Jakarta RM10 tapi selepas include berbagai bagai seperti taxes, seats , semuanya menjadi RM120 !!!~ HUh ?? Murah ke ?? Idakkk !! Sebab ai pernah pergi Bandung dengan tiket berharga RM70 je melalaui promo sebegini~~~




Ouh ! AA , kenapa kau berlaku sedemikian kepada ku !! Kenapa cepat kau berubah ! Mengapa bahhhhhh ~~ HEHE!



p/s: tunggu next promo laa... =(












Yang merasakan AA tidak murah dah !
signature ms eida

11 comments:

  1. aku finally dapat tiket pergi Sandakan rm50/pax..... :D sangat murah..

    ReplyDelete
  2. Ieyla, jgn risau tahun ada lagi... HUHU

    ReplyDelete
  3. aku pun tgh pening ngan promo AA ni...tgh duk usha nak gi medan tahun depan..pegi dpt tiket rm10 balik lak rege dia mahal...nyampah...

    ReplyDelete
  4. Tu la, mencikkk !! dalam M'sia ok lah murah.. tapi kalau luarnegara, kemain mahalnya !!! *meluat*

    ReplyDelete
  5. mak cik dayat ada kat sana...so blh pakej melawat dan sng nak berjalan,ada org bawak...kitorg nak g bercuti kat pulau kat sane

    ReplyDelete
  6. OOo.. ada sedara ok lah.. jimat !!

    ReplyDelete
  7. kan!!!!!!! AA dah eksyen...dulu masa tak femes lagi...rege sket punya murah la...skang...ya ampun...eka pun ada post tajuk camni gak baru2ni...sama2 la kita meroyan

    ReplyDelete
  8. eh rasa cam ada anto komen dah..dah ada ke tak ye :)

    ReplyDelete
  9. Eka, meroyan lah sangat ! Awak tu dah dapat tiket! Sukaa arr tuu... =P

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page