Thursday, August 11, 2011

Unfollow !

Assalammualaikum w.b.t . .


Haii ~ Pagi semuaa . . Puasa dak ? Alhamdulillah, ai setakat ni penuh ! HEHE~ Setiap hari berdoa supaya puasa ai tahun ni penuh ! Ai ekceli tengah EMO ni . . Awatnya ?? Sebab kes unfollow ni laa . . . Semalam ai perasaan follower ai yang ciput ni cecah 160 orang ~ Dan dan pagi ni ai bukak blog jadik 159 orang je !! #$*@##


Kenapa ek ? Rupa rupanya ada orang unfollow lahhh ~ HEHE~ Ai tau siapa ! Tapi malas lah nak bagitau ~ Bulan baik ni . . Kan ? Lagipun 'dia' punya hak tuk itu. Tapi jangan ingat ai tak tau sape follower ai sebab ai sentiasa view blog uols even ai tak tinggalkan komen pun . .


Selalu ai terbaca kes macam ni, tetiba dah follow, few days lepas tu unfollow balik . . Now, itu terjadi kat ai !!! Kenapa ek ? Ohh ! Ai sangat TAK KESAH bila uols semua rasa nak unfollow blog ai ni ~ Ye lor ~ Blog ai ni secebis dari beribu ribu blog yang ada di dunia ni kan ? Sape lah saya ini.. . sobsobsob. . . Dan mungkin coretan di dalam blog ini yang membuatkan uols meluat, menyampah ! Tak pe tak pe, ai tak kesahh... Ai berblog sebab INI LAH DIARI DIGITAL ai ~ Hokay ?


Cuma, ai nak ingatkan kepada yang UNFOLLOW itu, jika saya ada buat salah silap harap dimaafi ~ Disebabkan u dah unfollow ai, ai terpaksa unfollow u gak ok ! Tiada sebab kenapa ai nak view blog u lagi dah ~ Sebab u pun dah takmo view blog ai dah kan ?? Adil bukan ?


Kepada follower yg sedia ada : Bila kita follow blog seseorang tu , follow lah dengan ikhlas. . Bukan dengan bersebab ! Tanamkan je niat dalam hati tu just nak tambah pengetahuan & tambah kenalan di dunia maya ni . . Ok ?




p/s: berBLOG is FUN hokay! =)








Yang emo pagi pagi hari,
signature ms eida

6 comments:

  1. Ce sabo...Ce sabo...Abaikan aje beliau itu!...

    ReplyDelete
  2. sabar yer....

    benda mcm nie pon selalu jadi kat saye..arini tgk lain, esok tgk da krg lak..

    nak wt cmne, blog saya tak best kan...huhu

    tp xpe, lps nie datang lg followers yg lain.. ;)

    ReplyDelete
  3. Mary ann, tula.. pk berblog ni bukan sbb follower je.. sbb suka bercerita itu ini.. HEHHEHE

    ReplyDelete
  4. biar je Lor..die s0rang je unfollow ko..xder effect pun..rmai lg yg follow nnt :)

    ReplyDelete
  5. Tu la.. saje melepaskan geram.... Ada jugak yg macam tu.....

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page