Monday, September 5, 2011

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI ~

~ENTRY MELEKAT SAMPAI 05.09.2011~


Assalammualaikum w.b.t . .


Tuk ! Tuk ! Ada orang tak hari ni ? Mane lah tau, semua dah cuti balik kampung ke, ai je yang ada kat office ni lagi... Ai stat cuti hari ni.. Dan akan bekerja pada 5hb September nanti ~ tak lama . . Seminggu ! Kene pandai bahagi bahagi masa tuk balik kedua dua kampung ni ~ HEHE..


Rata rata ramai yang dah cuti hari ni, office ai je tinggal 4 orang je ! Bos pun dah cuti ~ tarak kerja, nak buat kerja pun dah tak boleh ni ! Mood RAYA sudah berleluasa ! HEHE ~ Asyik ingat kampung je ni ! Uols semua balik kampung bila ? Ai balik ahad kot ? HEHE~ Konvoi dgn my family ~ Tahun ni ai balik Melaka which is my kampung.. To Hubby : Next year ur kampung pulak ye.. Takmo nangis nangis.. HEHHEHE~


Di kesempatan ini, ai dan hubby ingin menyusun sepuluh jari meminta maaf jika ada salah silap, terkasar bahasa dalam dunia maya ni, dari hujung rambut ke hujung kaki ! Bagi sapa sapa yang pulang ke kampung naik kereta ke, naik bus ke, tumpang orang ke, berhati hati di jalanraya hokayy !! Promise me uols akan berblogg semula after raya !! HEHE~


Kepada semua blogger ! Kepada semua Fbians , Yang mengenali diri ai, Yang tak kenal pun tak pe! Wakakkaa . . Ai ucapkan

SELAMAT HARI RAYA !!!




Serangkap pantun untuk uols,

Gulei Tempoyak Ikan Mayong,
Deroyan Busok tebok Tupei,
Pandu Hemat Ingat Kampung,
Ase Teman Selamat Sampei !!!





p/s : Ini tahun kedua we all beraya berdua, tahun depan nak beraya bertiga pulakk.. Doakan we all pada bulan baik ni yer.. Sayang uols semua ketatttt sangat !













Yang Eksited GILA nak raya !
signature ms eida

9 comments:

  1. selamat hari raye sis!!!!
    have a safe journey..muahh2.. ;)

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya..maaf zahir dan batin

    **jgn lupe dtg raye umah aku!!

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya.. Zana mohon ampun & maaf sekiranya ada tersalah kata & terkasar bahasa sepanjang perkenalan kita dalam dunia blog ni.. semoga lebaran kali ni lebih bermakna untuk kita semua.. take care.. Salam lebaran penuh ikhlas dari Zana Adieyza Sekeluarga..

    ReplyDelete
  4. Ieyla, Selamat Hari Raya jugakkkk =)

    ReplyDelete
  5. Shura, Selamat Hari Raya jugakkk !!

    *of coz aku datang!*

    ReplyDelete
  6. Zana, Selamat Hari Raya jugakkk =)

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya my dear...
    maaf zahir dan batin..
    masih cuti lagi ke?

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Raya Wahida, aah .. ni hari ni baru masuk kerja... (08.09.2011)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page