Thursday, August 11, 2011

Ramadhan Day 9

Assalammualaikum w.b.t . .


Petang semuaa ~ WOW ! Ada follower baru lah . . hikhik. . Ai ngajuk tu yang petang baru ada mood nak update entry.. Untuk kawan kawan baru, ye, ai memang suka update entry pasal makanan pada bulan puasa ni . . Jangan terliur aaaaa . . . . !!


Ok, Ramadhan ke9, ai akan masak . . Sila tepuk tangan !!~ Bukan senang ai nak masak hokay ! Ikut mood je ni ~ Dah masak belum tentu sedap kan ? Ikut ko lah ida hooooooiii . . .



Ok seperti biasa, menu wajib ! Kuih muih makcik kesukaan ai ~ HEHE . . Wajib hari tu ada , tapi keras lah dik non !! Dah la ai bantai beli RM2 sebab kelmarin ai menunggu sangat wajik ni..



Ok, menu apa ai masak ? Simple as usual ! HEHE~ Sayur bayam masak air.. Ha senang !!~ Sedap ! Lame tak masak ni. . Sebab simple lah ai sukaaaaa ~



Dan lawannya pastilah ayam masak merah ! Tapi awatnya tak merah ni ?? Jadik colour oren lak ? HEHHEHE~ Tukar tukar, ayam masak oren.. Boleh ? =p *kes letak susu cair lah ni*




Overall ? Sayur hokay ! Ayam ? Perlu improve ye cik ida oiiii !!~ Tu lah malas lagi . .










Yang dah lama tak masak ayam masak merah,
signature ms eida

2 comments:

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page