Friday, August 12, 2011

Ramadhan Day 11 | Berbuka @ KFC

Assalammualaikum w.b.t . .


Ok! Dikala ai menaip entry ni, hati ai tengah panassss . . Entry ini dah di pos kan pun ! Tapi tak tau kenapa mengapa dan bagaimana entry ini boleh hilang !! So, ai dah lupa semua cerita ape yang ai cerita kat uols pasal entry ini... grrrr !


Seingat ai, we all pergi berbuka di KFC ni sebab nak amik barang kat myfriend. Tapi dia ada hal, so we all je lah yang buka kat luar ni.. KFC ni adalah idea hubby.. Sebab beliau teringin nak makan ! So layannn gambar, sebab cerita nya ai dah lupa !!! Wakaakakkaka~ *selalu makan semuuuut*



Dinner plate hidangan pilihan oang yg teringin nak makan KFC ! tapi makan 2ketui je ! Baik order Snake Plate sayang oiiiiiiii ~



Of coz order Chezzy Wedges ni bila bertandang kat KFC ni. Biasalah menternak lemak asli ~ HAHHAA~


Inilah anak orang yang teringin nak makan KFC.. Bini pun terpaksa makan KFC. Baru nak said "NO" to FastFood ! Tinggai kenangan jelaa. . . Wakakkaka~



Tengok ini budak ! Taknak makan FastFood konon, die mencekik lagi banyakkkkkkk !
Ouh ! Lemak lemak, come to MAMA~ HIkhikhik


Haa . . ai belum cerita kan ? Hari tu we all terserempak dengan officemate masa nak pergi makan KFC tu. Diaorang dah sampai pun~ Siap dah berbuka pun ! We all sampai dalam 7.35pm macam tu laaa ~ HEHE . . Sib baek tak ramai orang yang menunggu, we all order kejap je dah dapat ! HEHE...

Ini si adik, anak officemate tu . . Bibir macam Angelina Jolie kan ! HEHE~
Add Image



Ini si kakak, pantang nampak si adik bergambar, dia pun nak join sekaki ! Pastu siap suh ikut aksi diaaa. . .Oh ! Layannnnnnn kan je . . HEHE



After makan, we all jalan jalan kat Carefour BTHO ni, Oh ya ! KFC tu ada kat Carefour ni je pun ~ HEHHE~ . . Ok itu je , sekian..









Yang malas nak taip panjang panjang,
signature ms eida

2 comments:

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page