Monday, August 1, 2011

Ramadhan Day 1

Assalammualaikum w.b.t . .


Ramadhan 1 - 1hb Ogos~

Hai selamat pagi ! Puasa tak semuaaaa ?? Ai puasa ! Ohh yeahh !! TQ ALLAH kerana bagi peluang untuk berpuasa... Hari ni semangat , so bangun sahur nak masak pun pukul empat suku pagi !! Terbaik kan ? Permulaan Ramdhan yang baikkk.. Keep in touch ye Ida !!

Cerita nak masak nasi dan masak sayur air.. Lauk pun sambal ikan je.. Masak dari malam tadi. Senang ! HEHE~ berselera hubby makan.. Siap tambah ! Terharu ai ~ HEHE~ Dalam kul lima, we all dah siap makan . . Hubby seperti biasa rokok berbatang batang ! Macam dah tak kan jumpa je dengan en. rokok tu.. HUHU~ Ai pulak seperti biasa dengan Acid folik+ Spirulina. . Makanan wajib setiap pagi kan ~~ HEHE~

*Sambal ikan + Sayur masak air + Teh O*



Tapi bukan we all je yang bersahur, ada jugak 'orang' lain yang bersahur !!! HEHE~ Jenuh nak sediakan makanan. Tak de anak, tapi ada pulak anak kucing yang nak kene bagi makan... Selamat Berpuasa ye !!! Takmo mintak mintak ikan daahhh... sampai la waktu berbuka nanti.... HEHEHE~

*Nak sahur jugak!*




Ok laaa. . . ai nak sambung buat kerja... Hari ni kemain nye datang awal ! Almaklum la bulan puasa, ai amik WP1, masuk 7.30pagi balik pukul 4.30petang ! Disebabkan seminggu lamenya ai tak de kat office, kerja sudah berlambak lambak atas meja . . Jangan stress ! Senyum ok ! Selamat berkerja ida !!



Happy Fasting everyone !












Yang berpuasa,
signature ms eida

No comments:

Post a Comment

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page