Saturday, August 13, 2011

Ramadhan 12 | Berbuka @ QThai Again !

Assalammualaikum w.b.t . .

Ingat lagi jumaat yang hujan lebat ! Ai lenjun basah kuyup ! Niat nak masak, terkubur je... Mane taknya, sampai rumah dah pukul 6.15pm, niat hati nak masak Ayam masak lemak cili padi , tapi kalau 6.15pm baru nak kuarkan ayam yang keras macam batu tu.. pukul berapa ai nak masakkkkkkkkk ????? Tul tak ? *sila bekup*


Itu alasan yang munasabah , untuk we all berbuka di luar ! HEHEHE~ Dimana lokasi yang mudah ? Of coz di QThai yang 5min jalan kaki pun dah sampaii tuuuu~ HEHE. .



*Time ni dah pukul 7.30pm ~ Semua orang pun dah melantak !
We all baru sampai nak order makanan ! *sedih!*



Tapi kali ni we all tak makan lah ikan seperti HARI ITU ~ This time we all order makanan panas panas ala ala makanan goreng tu..... Jom tengok apa yang we all order ? *masa order tu we all kesejukan ok !*



Dah sejuk, of coz minuman panasss ~ Milo Panas + Teh Tarik RM5/-



Tomyam Ayam Rm5/- . .Ini wajib order ! Hirup kuah tomyam ni time panas panas waktu sejuk sejuk begini, pergh !! Heaven ok !



Ok, ini yang hubby pilih . . Garlic Chicken Fried Rice RM10/- Banyak kan ? Habissssss licin.....



Ini ai pilih , Pineapple Cubes Fried Rice Rm10/- . .Tak habis !! HAHA~ Banyakkkkkkkk , tak larat ai nak habis kan , HUHU~


Total we all makan hari tu RM27++ . . .Jangan terkejut, ai dapat diskaun la.. Ada VVIP card ! Nasihat ai, nak makan sini, pakailah kad VVIP, ada diskaun 15%. . Nak pinjam kad ai ? Bolehhhhhhhh.. HEHE~


Ntah berapa kali ntah ai pergi makan sini.. HUHU. . Jumaat ni pun nak pergi lagi, reunion budak budak sekolah !~ K se ya ! Itu sahaja tuk hari ini~










Yang suka makan kat QThai,
signature ms eida

No comments:

Post a Comment

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page