Friday, August 5, 2011

PROMOSI BLOG SECARA PERCUMA ! C`AYOB

Assalammualaikum w.b.t . .


Haii ~ buat mende uols ? Gila la sejukk dalam office ni.. Terketa ketar ai nak menaip ni. HEHE~ Tapi gagah jugak ni sebab ai jumpa baraaaang freee . . (sila terharu ye en.cayob!) HEHE~ Sapa tak mau free ? Sapa sapa ?


Meh sini nak terangkan. Biar terang lagi bersuluh ni.. Dalam segmen ni, sapa sapa yang join, blog kita akan dipromosikan oleh CAYOB selama SEBULAN ! Ala ala slideshow gitu~ Menarik bukan ?? Bagi blogger baru boleh lah cuba ni.. HEHE~ Bagus kan ada gak orang yang rajin ? HEHE~ Dalam masa yang sama, mane tau blog kita, orang suka, dapat naikkan trafik ! HEHE~ Dapat tambah follower... Mmg tak kesah follower banyak ke sikit ke . .Tapi tambah kenalan boleh kan ? HEHEHE~




Nak join klik banner tu or SINI je pun bolehhhhh ~












Yang tak da kerja,
signature ms eida

2 comments:

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page