Monday, August 8, 2011

Photo Magnets, ala ala Fridge Magnet tu !


Assalammualaikum w.b.t . .


Haii ~ Ai baru tersedar la.. Ada promosi pasal Fridge Magnet ni. (FM) 6pc for RM28, yang dahulunya harga RM72 ! WOW ! Berbaloi baloi ~Sapa yang minat kumpul FM ni pasti tak lepas kan peluang tuk purchase FM ni..


Haa... Ini dia... Klik kat gambar ini tuk keterangan lanjut !


Dulu pergi mane mane je, mesti beli FM, konon nak buat kenang kenangan bila pergi sesuatu tempat tu. Betul jugak kan? Tapi kali ni ada Promosi buat FM ni ada muka kita sendiri.. Haaa, seronok gitu ~ Boleh main tampal tampal kat fridge tak pun, dashboad office ke.. Tak pun kat CPU ke.. Ikut suka lah... Tapi yang pasti LAIN DARI YANG LAIN... HEHHE~~

Ai dah purchase, so.. now nak cari 6pics yang terbaik tuk dijadikan FM ni. Tak sabar tengok hasil !!! So, kawan kawan hurry up ! Hari last dayyy ~ Sorry lambat info !


Klik SINI or SINI ~ Mane mane pun bolehh... HEHE~










Yang suka interframe muka sendiri,
signature ms eida

4 comments:

  1. mak sy suke betul kumpul FM , samalah dgn aunty2 semua.. mana2 pegi mesti nk beli hehe

    ReplyDelete
  2. huhu..cam comey je..
    ni wat bersemangat nak g dapur nih...ehehe

    ReplyDelete
  3. MiszNoRul, aah, sape sape yg melancung gerenti suka kumpul FM ni.. Tapi ni FM lain dari yg lain, ada muka kita... HEHE

    ReplyDelete
  4. Ieyla, tu la.. suka benor bukak peti ais karang.. Jgn pelik tetiba rosak peti ais sbb selalu bukak katop sbb ada muka kitaa kat peti ais tu... HEHHEHE

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page