Monday, August 15, 2011

Pagi pagi hari lagik , spoil my mood !

Assalammualaikum w.b.t . .


Pagiiii ~ Awalnya sampai office.. Belum ada sapa sapa kat office, meh kita hapdate blog.. HEHE~ Kang sat g, ai dah banyak kerjaaaa . . *taktau ke orang dah mood raya ni*


Teruk tak ai bila ai kata, pepagi lagi dah sampai, dah buka on9 banking ! Bonus tak masuk lagi lah !! HAHAHHA~ *tak sabar nak perabisss duit ni!*


Lagi satu ni, tadi otw pergi kerja, ada eksiden ! Ada 2 eksiden dalam 1 masa ! Satu eksiden motor & teksi... Tak tau ape cer pun sebab ekseiden tu kat depan . . Tau tau dah sesak je jalan ! Tengah tengah sesak tu, ramai lah behenti , nak tengok pun adaaa . . Nak tolong behenti pun hadoo. . Tapi yang tak bestnya bila behenti mengejut ni !


Sekali dummpppp !! Eksiden satu lagi daaa . . . Wira langgar belakang Myvi. Ai rasa Myvi tu behenti sebab nak tengok moto & teksi yang eksiden tu . . . Haaa . . Tak pasai pasai je , kan ? Kalau nak tolong tu, behenti lah tepi jalan. . Jalan slow slow, kan dah kene sejibik !!


Ishkk . . takut betui lahh sekarang ni, eksiden sane sini. Uols jangan lupa hidupkan insurans kereta ok ! Penting di saat saat macam tu . . Lagi kalau duit tu terlebih empatratus ke. . duaratus ke . . Jangan beli benda bukan bukan, pergi lah beli Insurans Nyawa. . Itu lagi penting !!


Akhir kata, ai selamat sampai office... Terima kasih YaAllah ~ Takut jugak kalau ada apa apa kan ? Naik motor ni risiko nya tinggi sikit. Kalau kita berjaga jaga, tapi orang lain tak berjaga jaga, kene jugakkkk ~ So, sediakan payung sebelum hujan ! =p


Lagi satu ai hangin ni, jap tadi ai bukak view blog, entry ai pasal Ramadhan 11 hilang !! Mane pergi lah ni ~~ Adoiii ~ Tak pasal pasal kene hapdate sekali lagi ! Malas malas ! tapi kalau tak hapdate, tak lengkap lah coretan Ramadhan ai . . HEHHE~




p/s : Selamat bekerja !








Yang banyak kerja hari ni,
signature ms eida

7 comments:

  1. ramai 0rg ckp masuk ari nie kn..tp tak masuk ag!aku pun xmasuk ag nie..
    **s!gh**

    ReplyDelete
  2. Shura, ramai dah masuk ni.. Aku gak yg tak masuk masuk lgik !

    ReplyDelete
  3. kte0rg masuk skali ngan gaji jumaat nie!!
    **lmbat gile**

    ReplyDelete
  4. Shura, mak aii !! lambat nye ?? Tapi ok lah janji dapat ye dak?

    Cop ! Gaji hari jumaat ??? *best*

    ReplyDelete
  5. aku pn xdpt bonus lg...
    tp zakri dh dpt...
    xtau ble dptnye...
    haddoiiii

    ReplyDelete
  6. sama la... saya punya bonus pun tak dapat lagi... angin betul la... haha...

    ReplyDelete
  7. Bonus ai dapat after rayaa... lagik sedih.... sobsosbsob.....

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page