Monday, August 1, 2011

Nak puasa punya hal . . . . .

Assalammualaikum w.b.t . .


Haaa ni yang nak cerita sangat dengan uols semuaa.. lawak lawak ! Gila kelakar ! HEHE~ Jumaat lepas kan ai bercuti sebab baru balik dari Kursus Stress kan ? So, dah cakap dengan hubby nak pergi beli barang dapor. Nanti nak masak sahur & berbuka, tak de barang lakkk. . Sebelum tu, hubby ada bagitau, ada voucher Tesco sempena Ramdhan ni.. Alaaaa . . biasalah, nak SALE sane sini ! HEHE~ Ai pun terpengaruh lahhh. .

Pergi la Tesco Kajang pagi Jumaat tu.. Nak guna semua voucher yang di bagi oleh Tesco ni. Murah gak ! Tapi untuk barang barang yang terpilih laaa . . So, mula la ai mencari barang barang masakan untuk stok sebulan . . Biasala , nafsu jahat sudah merasuk dalam badan ! Nampak itu nak beli, nampak ini nak belii. . Semua dikasi amik jeee . . Slumber je muka ! penuh 1 troli !

Jakun kan ? Macam tak boleh nak beli sikit sikit kat kedai runcit ke ape ? Nak jugak borong abisss dekat Tesco ni.. Al maklum la teruja nak sambut Ramadhan ! HEHE~



Tengok ! Troli dah penuh pun, still dok cari lagi barang ape yang nak beli ! HEHE~


1 kebiasaan ai, dari dulu sampai sekarang. . Ai suka makan kudap kudap waktu sahur. Kudap kudap ni amat lah berguna bila TERlambat bangun sahurrr. . Ai gerenti sure ada hari nya tu... Tunggu jela... Hhikhikhik.. Ai suka makan Cornflakes. Susu segar lak ada promosi, so kasi rembat ! HEHE~ Tapi malam tadi sebelum sahur ai dah makan ! Tak tahan godaaannnnnn ~~ HEHHEHE~

Disebabkan ke-te-ru-ja-annya ni, cuba uols teka berapa harga 1 troli tu ? Sure uols terkejut ! Ai pun rasa macam nak lompat je dari bangunan ni .. HAHHA~ RM260+++ .. Hambik kau !! teruja sangat eekkkk . . Dah lari budjet ni. . Alamatnya memang we all akan berpuasa bersungguh sungguh la. .. HAHA~


Uols ? Ada pengalaman macam ni tak ?











Yang tak sangka,
signature ms eida

No comments:

Post a Comment

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page