Wednesday, August 3, 2011

Kisah Si Anak 'didera'

Assalammualaikum w.b.t . .

Haii ~ Selamat petang ! Muka membara, panas hati sebab ai terkena lagi hari ini ! Kenapa ? esok ai cerita ! HAHA~ Sebab bila cerita kene tangkap gambar sekali kan ? HEHE~ esok yer ? yer ?

Tapi sekarang ni ai nak cerita kisah penderaan seorang baby. Kesian baby ni. Kene dera macam macam ! Sampai hati diaorg kan ~ tak baik tak baik . . .




Inilah baby yang di gembar gembur tu ! Rayyan Hadiff ! Sian ~ 'Didera' oleh mama mama nya sekelian ~ HAHAHHA. . Ape kes penderaan ni ? Saksikan ! Wahhh gitu ~




Hadiff nak main bolaaa . . TAK BOLEH !!! Jom pekena Hadiff !! HEHHEHE~



1st 1st mama Fiza (ekceli ni bos kecik ai) pakai kan ini. Apa itu ? Haaa . . nasiblah Hadiff !! HEHE~



Pastu lepas pakai, sila tengok muka Hadiff yang tak bersalah ni ? Comelkan ? Kesian kesian.. Tapi ada lagi . . Takkan google je kot ?



Hadiff kene pakai lak Topi ni.. Ala ala nak pergi Site kononnya ! HEHE~ Sila tengok muka baby Hadiff ni ? Muka tak bersalah tak mengerti ape ape tapi TAK menolak setiap ape yang we all buat kat dia.. HEHEHHE~



Pastu tak cukup tu, Hadiff kene paksa pegang kertas a.k.a dalam picture tu nampak macam drawing kot ? HEHHEHEHHE~
*macam kontraktor lah Hadif ! Cayalahhhhhh*



Then Hadiff ni pon pandai gak berlakonnyaaa . . Dia bagi balik kertas tu ke mama Fiza. Ala ala macam sedang berbincang la .. HAHA ~ Kene tak ? Kene kan gaya Hadiff ni ? HEHE~


GoodJob Hadiff !! Lawak lawak ! Tak bersalah je Hadiff ni dipermainkan ~ HEHE~ Rileks ye mama Wani a.k.a Mama Hadiff .... HEHE~ Hari tu hadiff tak berapa nak dengan mama Eida laaa . .Hadiff minat kat mama Fiza lak ! Cis.... JELES AKU !!!

mama Fiza & baby Hadiff











Yang seronok dengan telatah baby ni,
signature ms eida

No comments:

Post a Comment

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page