Tuesday, August 23, 2011

Kemeriahan JALAN TAR !

Assalammualaikum w.b.t . .


Jumaat lepas, ai pergi Jalan TAR ! Sesak kemainnya ! Tapi ai suka pulak sesak sesak tu sebab baru terasa kemeriahan NAK RAYA tu kan ? Dari pergi shopping mall waktu orang bekerja, so lengang, memang BEST ! Tapi mood RAYA tu xde laaaa . TAK SYOK jugak kan ? Apa salahnya bersesak setahun sekali ye tak ?



*Sesak kan ? Perempuan je..... Tetiba ada seorang lelaki sesat! Haaa . . Tak solat ek?*


Ai tak beli apa pun ~ Kan bonus tarakkkkkk !! Tapi dok temankan sis P je shopping ! Ai folo dari belakang jer ~ HEHE~ Macam macam hado kat Jalan TAR ni. Dari segala jenis tudung, segala jenis baju kurung. . Tapi yang kelakarnya Jalan TAR ni, sesi menarik perhatian pengunjung.. Haaaa, itu memang best ! Berlumba lumba bagi diskaunnnn . . Macam macam cara nak pikat pembeli ~ Ai ni asik tergelak jee . . Ada tu, seorang abang jual tudung, dia boleh lak pakai tudung sekali ! HAHAHHAHA~ Lawak lawak ~


*Bila baca sekali lalu tu, memang gelak besar aku!!*


We all jalan lagi, lagi dan lagi sampai lenguh ! Penat ! Sib baek cuti, boleh minu* . . HAHA~ Tapi kan dalam ai happy happy nak raya ni, jalan sane sini, ai terpandang sesuatu yang boleh membuatkan ai berkata dalam hati ,


"Bila lah boleh beli kasut ni?"



Capal budak tu~ Comei tomei sungguh ! Dah 2x ai beraya asyik shopping baju sendiri & hubby je , asyik tengok Sis P shopping baju anak je, ai ni bila lah diberi peluang macam tu kan ? Mungkin tahun depan ada rezeki ? Aminnn ~


Ok. Tamo sedih sedih , berbekal kan lagu raya yang tengah berkumandang kat komputer ai ni ha, sila happy ida !! Dengan itu, ai nak bagi uols semua duit raya !! Mahu tak ?? Sapa sapa yang kenal ai ke, tak kenal ke , tak kesah lah... Amik je !! HEHE~

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ha .. hambik !! Bapak besar gedabak RM50 tuk uols ! ngee*












Yang seronok nak raya !
signature ms eida

10 comments:

  1. ank buah aku thn ni raya sume pkei capal 2...
    akak aku bli kt jln TAR le...
    comei gile...

    ReplyDelete
  2. nak duet gak!!
    **bdk sekolah nie :)**

    ReplyDelete
  3. Anum, tu la. ntah ntah kedai yg sama.. Ntah bila aku boleh beli....
    =(

    ReplyDelete
  4. Rara, amik la.. memang nak bagi tu.. hikhikhik

    ReplyDelete
  5. xpe wey...
    xmo sdih2...
    thn ni ALLAH bg ko kesempatan tok survey2 brg2 bb...
    mne tahu thn dpn tuhan makbulkan prmintaan ko dpt bb...
    ha kn senang dh tau kt mne nk bli brg2 bb nnt...

    ReplyDelete
  6. Shura, amik lah... memang nak bagi tu... HAHHA~ Buat belanja sekolah yer... =P

    ReplyDelete
  7. Anum, sejuk hati aku , dengar ko cakap cam tu.. HEHE~

    ReplyDelete
  8. insyaALLAH lau dh da rzki xkemana..
    byk2 bdoa mudah2an dmkbulkn cpt...
    aminnn

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page