Wednesday, August 10, 2011

Jimba Jimba @ Pantai Cherating

Assalammualaikum w.b.t . .

Kesinambungan dari entry INI ~ Sorry lambat update akibat . . MALAS !! HEHE~ Ok ok sambung cerita, di suatu petang, ai tak leh ingat bile la... dah lupa ! *teruk kan?* Tak kesah la janji ai tau ada suatu petang ai pergi berjimba jimba di Pantai Cherating bersama sama kawan kursus.. Ekceli, we all baru je berkenalan, tapi nampak kimia tu ada di antara we all ~ So, ai enjoy dengan kawan kawan baru ai ni !! HEHE~ Lagipun JKR ni tak besar, tup tup nanti boleh jumpa lagi~


Jom ke Pantai !! Sila amik mood masing masing ~ HEHE~ Free kan diri uols . .Bayangkan jika uols berada di sini ketika ini . . *saiko*



Time ni baru nak pergi ~ Tgh tunggu Datin sorang ni . . Mane ntah ! Sebelum tu, we all tangkap gambar lagi ~ HEHE


Haa . . Gambar ini ai jadikan gambar Header, perasaan tak ?
Ai suka sangat kombinasi merah + hijau ni ~ Nyaman nyaaaa . . . .


Haa . . Ini lah Datin tu, Datin Azie ~ *apesal name ko azie ?* *taksuka!*
Nak panggil Datin Maz boleh ? =P


Ai & Sis P ~ Tak de kerja lah ni . . Buat aksi aksi budget comei je !!
*sis p sudah beranak 2~ maintain kan beliau* Sangat JELES !!*


Sepanjang deretan pantai ni, ada bendera warna warni ni, suka lak ai tengok !! HEHE~ Ape lagi ? Posing lahhhhhh ~


Masa we all jalan jalan tepi pantai, sambil kuis kuis kaki kat pasir tu, jumpa lak IStana Takeshi .. HAHA!!~ Tak dela, ntah makhluk Tuhan yg mana yg buat. Lawa gak ~ Kreatif !! Besar kan ?


Yeee . . Inilah kawan kawan baru ai ~ Ai kenalkan sorang sorang yer . .
-Mazliana-ME-Fiza-Siti-


Ini semua kerja Kak Siti ! Die yang mulakan dulu buat aksi ni ! We all ikut jer ~ HEHHEE~ Tapi nampak cute pulakkkk? HOoooHOOooo . . *haruslahpujidirisendirikan*


Lubang hidung sapa paling besarrrr ??? HAHAHHAHA~ Korang memang tak senonoh ar ! =p



Ok fine ! Ai dah tak de idea nak tulis ape ~ Macam macam aksi we all buat, semata mata nak hilangkan stress ~ HEHE . .


"aksi muka terkejut!"


"aksi GEDIK"


Dah penat diri, we all duduk pulakk ~ Memang tak de kerja asyik tangkap gambar je !


"Jauhnya KL . . ."


Hip hip Hooorayyyy !!!~


Happy nya ! My 1st time sampai Pantai Cherating tau ! Harus lah jakun sedikit ! HEHE


Ai tangkap je gambar ni, motif utama gambar ni ai sendiri pun tak tau !! HAHA~



Last gambar ok ! Jangan muakk ~ Tapi nak nak uols perhatikan apa yang pelik dengan gambar ai ni ? Ce komen.....
*uols perasan tak gambar ai ni ? perut ai semacam kan? HUHU*


Ai pun NO IDEA why!!





p/s : next entry kita karok sampai lebamm !!












Yang terasa nak pergi lagi,
signature ms eida

4 comments:

  1. Hihihiiii ~ Ida pun 1st time sampai Cherating ni ~

    ReplyDelete
  2. zana teruja bila tgk gambar yg melompat tu.. jeles pun ada sbb zana selalu buat x jadi.. hahahha

    ReplyDelete
  3. Zana,LOL yeke ? Itupun ida buat berulangkali... HEHE~

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page