Friday, August 5, 2011

Holiday Villa, Cherating

Assalammualaikum w.b.t . .

Haii ~ Selamat Pagi.. Puasa tak ? Amin.... Ai pun puasa gak ! Setakat ni penuh 5hari . Ai berdoa harap harap puasa penuh ! HEHEHHE~ Ok lupakan sebenatas pasal juadah puasa yang menyakitkan hati ~ HEHE


Today, ai nak cerita kat uols semua pengalaman ai. Pengalaman ai ni mahal tau ~ tak leh da nak repeat repeat ! HEHE~ Pengalaman ai 1st time menjejakkan kaki kat Cherating. Tak pernah pergi sebelum ni, so, eksited terlebih laaa . . Bergambar sakan ! Jakun lah katakan ~~


Ok sampai aje kat Cherating, eh eh ! Ai bukan berhanimun tau di sini... Attend Kursus Stress daaaa . . . Ok? Sampai je terus check in. Dapat lah Villa Chalet Garden. Eh betul ke nama bilik ni? Eh ntah. Ai dah lupaaa . . .HEHE~ Sepatutnya bilik ni untuk 2 orang sahaja. Tapi biasa lah, ditambah sekatil lagi jadik lah ber3. Sofa bed lak tu! Tak sukaaa ~


Keadaaan dalam chalet.

Twin Sharing for me & sis p ~ Eh lupa nak cakap.. Ai pergi kursus sekali dgn sis p ~HEHE~


Inilah sofa bed tu.. Nampak tak selesa kan ? Kesian sape yang dapat tu. We all sampai awal so, boleh pilih katil ~ HEHHEE


Toilet~ Auw . . Toilet cermin kaca.. Kalau pergi hanimun dengan hubby best ni! HAHA~



Ok jom pergi luar chalet pulak.. Pemandangan memang tiptop!
Fiveeee for uu !!~


We all kat depan chalet ni. Kalau rate hotel ni, bilik ni berharga RM250++ . . Mahal kan ?


Room No.260 ~ best best !


Budak GEDIK @ Cherating beb !! Akhirnya sampai jugakk ~


Haaa . . Nampak pool ni ? Depan bilik we all jer ~ Suka gilak ! Petang tu dah selamat terjun... HEHE~


Pun depan bilik we all ni.. Petang petang lepak lepak.. Fuh ! Best best ! Sekali mamat ensem lalu lak, memang hilang stress akuuuuu .... HAHHA~


Games. We all tak berkesempatan pun nak main. . Lalu je ~ Tapi macam tak de pun orang main?


Pool pun ada.. Snuker pun boleh laaa . . HUHU~ tak minat ! Tak reti main.


Ini area cafe we all.. Banyak betul pokok bunga ! Kalau buat photoshoot kat sini memang santek ! We all buat jugak photoshoot haram. . HEHE~


Holiday Villa, Cherating ni ada 2 pool. Yang ini di depan lobi.. Kene pakai pakaian yang bersesuaian laa. . Yang depan bilik ai tadi, tshirt pon bolehhhhhhh ~


Dari sudut lain.. Teringin nak terjun jugak.. Tapi kene pakai bikini auw ~ Tak boleh !!!


Ini kawasan pantai ~ We all sempat lepak kat tepi pantai . . Next entry hokay ? Promise !






Akhir kata, bilik , pemandangan persekitaran, service MEMANG 5 ! Good ! Bagus jugak tuk orang yang mencari tempat tempat tuk relaks.. Haa..sesuai sangat lah ni..


Ala ala model tak ? huhu!




p/s : terasa nak planning pergi sini dengan hubby pulakk.. HEHE~

3 comments:

  1. aku pernah g sini thn lepas dengan ain..kami berdua je,tp duk family room yang maha luas ada 2 bilik,2 bilik air yang boleh sumbat 10 org...hahahahaha

    ReplyDelete
  2. OOo. cherating tu kat holiday villa ni ke ? Lawa kan ?

    ReplyDelete
  3. You have good points there, so I always love your blog, it seems that you are an expert in this field. keep up the good work, My friend recommends your site.

    My blog:
    rachat credits immobilier www.rachatdecredit.net

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page