Monday, August 15, 2011

Happy Birthday DikRin !!~

Assalammualaikum w.b.t . .

14Ogos. Birthday my sis yang ke15 . . .
Selamat Hari Lahir akak ! Nama Nursabrina, panggil Dikrin a.k.a Akak ~


Tidak seperti hari hari lahir yang lain, asyik bagi kek je ! Buhsan sudahhhh ~ Kita tukar kita tukar ~ disebabkan adik ai ni suka benor cekelat.. So, ai berniat nak bagi Cokelat Handmade. Boleh deco deco ~ Simple. Sedap !


Ai order kat kawan ai~ Hour Aznizar yang baru berjinak jinak buat bisness cokelat ni. Sedap wehhhhh ~ Biasa lah cokelat mana yang tak sedap kan ? =P . . berlambak lambak orang buat cokelat handmade ni kat facebook tu. tapi ai pilih kawan sendiri.. Sebab support kawan beb !!~


Ini coklat yang dimaksudkan ~ Nampak sedap kan ? Memang sedap ponggg !! Ai pilih deco ni~ Boleh buat macam macam deco, wording, warna.. Cakap je kat Tuan Tanah tu ~ HEHE




*akak tak bagi makan pun yang ada wording tu.. kedek!*



Tengok ini besday gurl , cemangat je bukak cokelatnya !



Siap mandi, pakai baju lawa lawa pakai tudung , siap spek lagi ! Sebab ? Ai cakap "Anga nak masuk blog ni" !! HEHE


Amacam nampak sedap kan ? Nak nak time time yang sepatutnya sedang break1st ni ! HEHE~ So, kawan kawan sapa sapa yang nak order, nak try rasa handmade HourAznizar ni. boleh lah ke facebooknyaaa ...


LINK DISINI yer ~~


Cik Hour menerima tempahan untuk hari raya, birthday party, tuk hantaran pun boleh jugakkk ~ Macam macam hadoo ok !




p/s: Selamat menjamu mata & selera ! =p









Yang dulu suka cokelat, sekarang dah kurengg, DIET !
signature ms eida

3 comments:

  1. hepi beday dik rin

    mmmmm

    cantek kek tu

    sayang rasa nak mkn

    ReplyDelete
  2. happy birthday dik rin.. coklat tu nmpk sedap!!! nak cikit boleh??

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page