Thursday, August 25, 2011

Deco Deco Raya untuk Office !

Assalammualaikum w.b.t . .


Mood RAYA ! RAYA ! RAYA ! Sudah maliii ~ Tapi yang sengalnya, dan dan nak raya ni lahh tetiba kerja berlambak lambak macam bubur lambuk ! Nak taknak terpaksa je buat . Sib baek lagu raya tengah berkumandang ~ Syiok sikit !

Macam mana persiapan raya ?? Ok ? Ke terlebih ok ?? HEHE~ Ai ? Hmm.. sat lagi nak buat checklist lah ! Kang dekat nak raya nanti, dan dan tu sedar ada barang tak beli lagik ! kan ? kan ? Tapi sebelum tu, meh ni ai nak story mory dengan uols . . Mood RAYA ni harus wajib bermula dengan tempat bekerja kan ? Ye la, dah 8jam duk kat office, tapi suasana tak serupa hari raya, manyak tak syiok ye dak ? Oleh itu mari kita deco deco RAYA untuk OFfice !!~

Deco ni ekceli dah siap beberapa hari yang lepas, cuma kekangan masa je buat ai tak sempat nak update uols ~ Kali ni Deco Deco Bersama Shuk ! TQ SHUK !!!~ Jom kita tengok hasilnya ~ HEHE


Bila raya harus wajib ada KETUPAT ! Ai beli ketupat ni khas tuk Deco Deco ni. Terharu tak ? RM15 je pun kat Jalan TAR ! HEHE~ Tukang panjat, shuk lah ape lagi ~ Ai kan mendek sikit ! Mane nak sampai ~ HEHE . Berkelip kelip ketupat ai ni ! Loikeee =)



Beralih pulak pada Deco Deco di siling ~ Macam macam hadooo . . Ada ketupat yang dianyam oleh Kak Azimah, colourful gitu ! Ada sampul duit raya , hasil sedekah dari Kak Niza, katanya sampul tahun lepas tu ! HAHA. . Jadik lah dari tak de kan ?





Haaa . . nampak 'banner' Selamat Hari RAYA ni ? KakNiza jugak yang beli ~ TQ Bos ! Sekali pandang lawa kemainn ~ Dua kali pandang, cam nak Raya Hindu pulak ! Haish ! So, pandang sekali jer ~ Jangan toleh buat kali kedua ye ! muahahhahaha




Haaa . . amcam ? Santek kan ?? Bila dah hari hari menghadap Deco sebegini rupa, of coz Mood RAYA sentiasa !! Pasang pulak Lagu Raya tak henti henti dari jam 7.30-4.30petang ! Seronoknyaaa . . Macam tak sangka je lagi SEHARI je nak kerja, pastu Cutiii ~~ Lagi 5hari nak RAYA !!!~


Mood : settlekan kerja sampai habis..



p/s : signature baru ! comei tomei tak ?? *malu*









Yang eksited nak RAYA !
signature ms eida

4 comments:

  1. wahh..bru pasan..
    banner kt bwah post ni makin cun la sis..hihi

    ReplyDelete
  2. deco2 kt opis aku lg meriah dyh...
    kalah ko nye deko...
    tp mls nk update...
    tggu mood R dtg...

    ReplyDelete
  3. Ieyla , baru tadi tukar.. HEHE~

    ReplyDelete
  4. Anum, Ok lah.. bilik aku kecik je.. Cukup lah deco gitu ~ HEHE~

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page