Friday, August 26, 2011

Dah besar comei pun dapat duit raya ????

Assalammualaikum w.b.t . .


Kali ke2 ai dapat duit raya ~ Tak sangka akan dapat ! Tahun lepas dari boskecik, tahun ni dapat jugak dari boskecik lain lagi, Untungnya banyak boss kecikkkkk !! Tapi bigboss tak nak bagi ke ? HUHU


Katanya dapat bonus banyak tu yang bagi duit raya manyakk.. Ouh ! Sangat terharuuu ~ Murah rezeki beliau ! Ekceli ai tak leh nak dedahkan sapa yang bagi ni sebabnya semalam ai request nak tangkap gambar bersama , si dia dah cakap dah " JANGAN MASUK BLOG YE!!" HEHE~




Apa apa pun, semoga beliau murah rezeki selalu ! Selamat HARI RAYA !!~









Yang nak frame kan duit raya tu, SAYANG nak guna !
signature ms eida

2 comments:

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page