Monday, August 8, 2011

Apa pun tak boleh !!

Assalammualaikum w.b.t . .


Haii~ Ai nak tanye kepada semuaaa yang sekarang ni sedang / pernah membela kucing di dalam rumah ? Yang tak keluar langsung ? Pernah tak gejala ini berlaku pada uols ??


Sepanjang ai membela mycats ni ai dah kehilangan beberapa pinggan, beberapa kusyen, beberapa frame . . . !!! Hebak bukan mycats ni ? Marah ? Bukan mycats ni tau tuan die tengah marah gilaaa !! Sat g, die duk gesel gesel balik, ai lembut hati balik ~ Ye dak ?


Baru baru ni, eh ! Tak de lah baru sangat.. HEHE ~ Meja makan ai, bukan ai beli pong , , Owner rumah yang bagi.. Baik kan ? HEHE~ Ye la, mayb owner rumah kesian tengok we all masuk rumah sewa setahun yang lalu , duk makan bersila jer ! HUHU.. Tapi sekarang meja makan tu dah bergoyang ! Seram sejuk pulak ai nak makan atas tu, buatnya tetiba dah tiba masa, jatuh !! Mati ai ~~ HEHE. . Ditambah pulak kelasakkan myctas ni berlari satu rumah, langgar si kaki meja ! Mammpuiiiii ~~


Sudah tiba masanya, meja makan tu di let go . . Tapi ai dah ada pengganti.. HEHE~ Ai dah beli lama meja makan fav ai ni . . Kira kira dalam beberapa bulan yang lalu. Time tu ada promo, so beli jugak ! HAHA~ Tapi dok simpan dalam stor je selama ni, sbb nya menunggu masa meja makan yang sedia ada ni di let go kan ..




Itu lah meja makan yang sekarang ni, ai sukaaa ~ colour coklat same dengan kerusi kayu ai. Perempuan memang suka main matching matching kan ? Tapi uols semua pelik tak ? Mane pergi kerusi kerusi meja makan ai ni ?? Haaa .. Ai sorok dalam stor lagi. Belum tiba masanya ai keluarkan.. Tunggu lah sehingga mycats tiada... Kalau tak ? sure jadik macam ni jugakkk ..



Haaa . . tengok ! Ini kerja myctas lah ni.. Suka aja mencakar kat kusyen kerusi makan ni. Sib baek lah bukan ai beli set meja ni.. kalau tak, haru lah jawabnya... HEHE~ Tu pasallah ai tak pasang lagi kerusi kerusi meja makan tu .. Sayang oiiiii ~~ Tapi sayang jugak mycats !! So, nak buat macam mane ? HAHHAHA~ Hmm.. no komen ~




p/s: pembela pembela kucing, macam mana uols jage perabot ? ke uols macam ai gak ? HAHA









Yang dah tak tau nak buat macam mana lagi,
signature ms eida

3 comments:

  1. rumah aku pakai kerusi plastik...hahahahahaha

    ReplyDelete
  2. Ok pe.. janji tak terkilan kalau rosak.....

    ReplyDelete
  3. Try beli spray anti cakar dekat petshop.

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page