Monday, August 1, 2011

Ai ada header BARU !!!

Assalammualaikum w.b.t . .

Haiiii ~ Senyum sampai ke telinga bila dapat email dari LISA~ Mane nya header ai dah siapp .. Ekceli ai memang pembaca tegar blog LISA ~ LISA ni baru nak belajar buat header. . HEHE~ Lisa offer lah sapa sapa yang nak header freee ~ OMJAyyyy !! Barang free sape tak nak kan ? kan ? Nak nak ai tau, LISA memang pandai edit megedit ni. . Kalau nak tunggu ai buat, memang berabad lah ! HAHAHAHA~


So, ai pun gedik gedik antar email bodek nak header free ~ HEHE~ LISA memang sporting ! Slumber ok je ! Ai tunggu dalam beberapa hari je, dah siap header ai !!!~



Jeng . . jeng . . Jeng . . . Header G.E.D.I.K !!



Lawa tak kawan kawan ? Ai suka GILA !!! Terasa aroma pink pink nya itu ! HEHE~ Kene je dengan background blog ai ni . Pandai LISA edit ! Pandai nyaaaa . . To LISA , TQ banyak banyak, yang tak terkira dek jari kaki dan tangan. . kerana sudi membuat header BEST NI untuk ai yer ~ Sangat terharu bila LISA layan email ai ~ HEHHE~ So, kepada LISA, ini bukan bodek eekk . . Tapi update lah blog selalu. . Sehari tak bukak blog LISA, tak lengkap list blogger ai hari hari. . .HEHHE~

Uols pun boleh la jenguk ke blog LISA. . LISA ni rajin buat Toturial tau ~ Dan yang bestnya LISA layan semua folowers diaaa. . Jangan takut LISA sangat sporting, tanye je ape, semua dia jawabbb. . HEHE~ Ai lah tu, suka benor tanya macam macam.. HEHHE~

Credit header yang kiut miut ni kepada : LISA AFHA











Yang suka gila dapat header baru,
signature ms eida

4 comments:

  1. haaaa.malu^^ blushing jap:P:P
    ala..simple-simple je lisa buat tu. bukan men puji melambung.hehe.macehhh.
    terharu~~~~`

    ReplyDelete
  2. comey header br dayah ni..k.mas suke...

    ReplyDelete
  3. dayah pun suka.. tu budak atas tu yg buatkan.. HEHE~

    ReplyDelete
  4. ok..ok...suke lah tu pinky..pinky..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page