Wednesday, August 10, 2011

44x orang DOA tuk kita, InsyaALLAH !

Assalammualaikum w.b.t . .


DOA ! Sapa yang tak pernah berdoa kan ? Semua orang berdoa hari hari nak dapatkan sesuatu ~ Tak kesah dengan cara apa sekali pun . . Ai selalu dengar, uols pun maybe selalu dengar macam ni . .



"Doa lah 44x, InsyaALLAH makbul lah doa tu"

"Sebut 44x, jadik kenyataan tau!"



Apa apa jela, tapi apa yang kita cakapkan, itu adalah doa kita seharian ~ Contoh bila kita kata . . .


"Hari ni aku nak buat kerja sampai habiss . . "


Bermakna, kita berdoa nak habiskan kerja walau apa sekalipun ~ Berjaya ke tak ? Itu terpulang dengan usaha kita kan ? Boleh tak ai praktikkan macam ni ?? HEHE~ Selain doa harian, ape salahnya buat macam ni kan ??





Jangan gelak ! HEHE~ Secara tak langsung bila uols baca, uols akan doakan ai jugak kan ~ HEHE~ Mane tau doa salah seorang pembaca tegar blog ai ni termakbul . . InsyaALLAH ~ AMIN . . . . Agak agak bila agaknya ada 44 orang sedang doakan EIDA cepat dapat baby ??






Dah mengarut ! Selamat berbuka uols !









Yang baru terfikir nk buat macam ni,
signature ms eida

2 comments:

  1. hani doakan ieda cepat dapat baby!!! doakan hani jgk ye..tapi bukan untuk dpt baby, tapi untuk success dlm study!!! moga2 dpt 4flat semester ni..

    ReplyDelete
  2. Tanjat boboi kalau nak dapat baby b4 kahwin ni ! HEHE~

    Ok hani~ Gudluck bebeh !!

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page