Monday, August 8, 2011

157 !!!~

Assalammualaikum w.b.t . .

Pagii semua ~ Ai menyepi 2hari.. Biasa lah wekeend lebih kepada kekeluargaan. HAHA~ Weekdays baru lah lebih kepada kesosialan ~ Erk ? apa carut pepagi ni? Ishkkk . . Datang kerja je pagi Isnin yang mulia ni, dengan perut separuh kenyang . . Sebab sahur dengan Pau SAHAJA !! Muka ai ada senyum laaaa ~~

Y ? Y ? Ce uols tengok siapakah follower ai yang ke 157 tu ?? Kenal tak ? Ce klik ! HEHE~ Ai teruja der . . Its YANA SAMSUDIN ~~ Auch ! Terharu ai KakYana follow mollow blog ai yang naif ini. . TQ KakYANA~




Sentiasa update blog yer.. Ai memang minat gilaaaaa dengan KakYana.. Sejak dari 3Janda lagi.. Keep it up ! And permintaan ni, selalu lah berlakon dengan Shaheizy Sam ! Sukaa tengok uols bergandingan.. HEHE~ *Bila lah dapat ketemu face to face ni!*



p/s : artis pertama yang follow mollow blog ai yang serba serbi comel ni. HAHA ! Uwek! Pasan !












Yang happy tak tentu hala pagi ni,
signature ms eida

2 comments:

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page