Wednesday, July 13, 2011

Usaha Tangga Kejayaan !!

Assalammualaikum w.b.t . .

Ye ! Usaha tangga kejayaan ! Kalau nak sesuatu kene lah berusaha ~ Taknak berusaha, jangan gedik gedik nak sesuatu ! Haii lah cik kak eida hoiiii ~ apa yang kau merepek pepetang yang indah ini !!! HAHA~

Ai pening laa . . baru pagi tadi kate tak de kerja, petang ni selambak kerja datang. . . Ditambah bebelan nyaring je kedengaran ! Ai tak suka la orang membebel !! Jangan membebel boleh tak ? Buat kerja senyap senyappppp ~~ Sib baek kerja ai settle... Ai leh pasangg lagu kuat kuat ! HEHE ~

Haa . . tengok, ai nak cerita pasal USAHA laa.. bukan membebel pasal kerja.. adoiyaiiii ~~~ Begini ceritanya, disebabkan we all dah ketinggalan 2weeks untuk menonton Transformer , dalam hati kata "INI tak boleh jadik ni" ~ Mane taknya memanjang je ai call TGV, ai book on9 , semuanya FULL ! SOLD OUT ! Menci laa ~~ Bila nya nak dapat tengok ni.. SEDIHH ~ Di sebabkan itu, ai perlu berUSAHA lebih sedikit untuk capai tiket tu !

So, balik kerja semalam, paksa . . Ai mention PAKSA ok !! Paksa hubby singgah JayaJusco nak beli tiket ! Tak kira, NAK JUGAK ! NAK JUGAK !!!~ Hubby pon malas nak layan kerenah wife dia yang degil kepala batu ni ! Pergi la singgah jap ~~ HEHE ~ Dalam hati dah keriangan ni . Sure dapat tiket ni ! Tak kesah la hari apa pun ~ Janji dapat !!!


Memang ai dapat ! Berkat USAHA, KEJAYAAN pasti milik kita !! HAHA !! ~ *gelak puas* Tapi dapat tengok hari Khamis pukul 8.40pm~ Adoii.. Hari yang berharga pulak tu.. xpe la.. korban sehari je, nak tengok Transformer ni punya pasal ! HAHA~ Balik pun ntah pukul berapa, sure terus tido !! HEHE ~

Ohhh ~ Tak sabarnya . . rata rata yang dah tengok semua bagi posivite feedback ! Ouhhh ~ Makin tak sabar . . Ye, sabar itu bukan sifat ai ~ HEHE ~

Uols dah tengok ? Ok ! DIAM ! Jangan cerita kat ai ~ HEHE~
*muka ada senyum sampai ke telinga*









Yang tak sabar,
signature ms eida

5 comments:

  1. Hai Eida,

    Sorry, saya x tau nak letak komen kat mane...regarding apam polkadot...harga RM 30/100pcs...ada filling..kalau kosong RM 20/100...kalau banyak bleh kurang lagi :)

    ReplyDelete
  2. aku dh tgk smlm...
    ky mines..
    byk 0...
    xyah bratur pjg wey...
    kul bpe2 pn 0...
    syokkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  3. Yeke ? Oo The Mines..
    Kitaorg nak tengok kat JJ je, dekat... pergi malam kan, malas nk jauh jauh... huhu~u.

    Hari ni aku tengok !! Tak sabar nak malammmmmm ~~

    ReplyDelete
  4. tp mlm ni mlm jumaat???
    rugiiii woooo...
    hikhikhik =)

    ReplyDelete
  5. HEHE~ Tiap tiap malam adalah malam jumaat bagi ku . . =)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page