Thursday, July 14, 2011

Teruja nya aku !

Assalammualaikum w.b.t . .

Kelewatan bukak blog, akibat dari kelewatan sampai di office akibat dari hujan lebat yang tak berhenti henti sejak pagi. Akibatnya , ai buat keputusan untuk redah je hujan. Akibatnya sampai office sejuk menggigil akibat dari terkena hujannnn ~ HAHA ~ bengong je ayat ai ni ? hihikhikhik . .

Semalam malam, sape tau , ai pergi mana ?? HEHE ~ Tau dah kan ? ai cakap kat SINI ~ Gila memang ke-te-ru-jaannya terserlah. Dalam kereta dup dap dup dap !! Macam nak pergi dating je , padahal ai nak pergi tengok Transfomers je !! HAHA ~

Sampai dalam pukul 8.30pm, ada sepoloh minit lagi sebelaum wayang mula. Pergi beli set TUMBO laaa . . WOW !! BESARNYAAAAA . . . Uols beli tak ? Ai teruja kan ? Ai beli lah !! HAHA~ RM17 melayang ~. .

*model iklan set TUMBO*


Pastu dah masuk wayang kan, dah tak ingat ape. . lupa nak tgkp gambar sbb keterujaan yg melampau ! HAHA ~ Tengok penuh kusyuk ! Tapi satu je ai nak cakap . .

BODOH ! BODOH ! BODOH ! kepada Sentinel Prime ~ Pengkhianat autobots ! tetiba rasa cerita Transformers ni ada kaitan dengan apa yang terjadi pada negara kita pada 9Julai2011 hari tu ? Cuba uols fikir. Ai rasa lahhh. . HEHE ~


Sib baek BEE selamat ! Hampir mati di tangan Decepticons. Masa Sam nangis tu, rasa macam ai pun nak nangis !! Tapi kesiannya kat Optimus Prime, kudung tangan !! HUHU~u. Neway, u tetap macho la Optimus ! HEHE ~


Transformers 3- Dark Of The MOON ~ Memang Terbaik laaaahhh ~!! Agak agak ada Transfomer 4 tak ? Abg Michael, rajin rajin kan diri bikin cerita ini lagi yer . . Ai loike !! Tak sabar tunggu cd,nak beliiii ~










Yang sangat puas,
signature ms eida

6 comments:

  1. hi eida :) me dh dpt parcel hadiah tu :) tqvm :) actually me tak minum teh yg flavour2 tu..tak per, nanti me bagi kat saper2 :)

    ReplyDelete
  2. Lah yeke ? sedihnya . ..hadiah pemberian terpakse diberikan kpd orang lain =((

    ReplyDelete
  3. T3 mmg terbaek...Optimus Prime memang hero ku sepanjang zaman.....jom Harry Potter plak lepas ni....last series tu

    ReplyDelete
  4. waaaaaaa.....besaunya . nak jugak .

    ReplyDelete
  5. Ayu @ alamak ! aku tak pernah tngok harry potter beb.. huhu~

    ReplyDelete
  6. eka @ suka kan ? kan ? hehehhe~

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page