Wednesday, July 13, 2011

Terbang RM50 je ~ Sib baik !!

Assalammualaikum w.b.t . .

Ade sekali ai cakap INI kan ? Uols semua da pergi ke ? Mesti dah kan ? kan ? Ai baru je pergi tadi . . HEHE ~ Diam diam sudahhh ~ Sib baek perbelanjaan shopping pada hari ni RM50 je ! Banyak juga harga harga yang menurun. Tapi jangan diharapkan turun banyak yer . . Turun seposen dua posen je ! Paling banyak sepoloh hinggit jerk ~ HUHU. Tapi ada jugak barang yang naik harga. Tapi ada jugak barang yang tak reti reti nak turun harga !!

Nak tengok apa barang barang yang ai maksudkan ? Jommmm ushaaa . . . Jenuh jugak ai capture semua gambar barang barang ni. Agaknya semua orang yang kat situ kata " Bataknya budak ni ! Nak tgkp semua brg yg die beli. Tak pernah pergi ikea sale ke ? " HAHA~ Ada ai kesah ? Pakai camera korang ke ? HUHU~ Dah dah jangan emo . .

*Ini yang ai beli ~ Dulu RM29/-*


*Yang ini jugak ai beli, dulu RM10/- ~ Kan ? sehengget je sale !!!*


*Ini ai dah pernah beliii ~ Yang tak syoknya skrg harga RM19 !! Dulu ai beli RM29 !! Menci ~~*


*Ini pun dulu ai pernah beli, sekarang RM15 je ! Dulu RM19 ~*


*Ini lampu banyak wooo turun ! Nak abiskan stok ke hape ? HEHE~*


*Ini wall-lack, bagi ai masih mahal ! Ai menunggu lack ni murahhh.. HEHE ~ But now sale RM99* Ai tak beli pun ~ Gedik nak tunggu sampai harga jatuh RM70 ke ? HEHE~*


*Dan juga ini, Ai gila minat !! Colour merah tu ~~ Dulu RM179/- , Now RM149 !! Tapi tuk colour biru je ~~ Merah still RM179/- ! Hadoooi ~ Bila nak turun harga ni !!*


*Tapi ini !! INi !! Ini memang rugi kalau uols semua pergi Ikea SALE tapi tak beli !!! HEHE~ Beg Ikea RM1 tu, ai beli sekali 2 ! Senang ~ Kecik tomei jer.. HEHE ~ RM1.50 tu ai beli 1 je ~ Mayb nak buat beg ke care4, tesco pada hari SABTU !! Hari tanpa Plastik Beg kan ! HEHE ~ RM1.90 tu dah berlambak lambak kat rumah ~ Tak yah beli.. ~ HEHHE~*


Nak tengok model beg RM1 ? HEHE ~

Comei tomei kan beg ai ni ? Eh ! nak kata orangnya comei tomei pun ok jerk ! HAHA ~


Ape ape pun , sesiapa terasa naluri gelora nafsu shopping tu dah membuak buak, boleh la zasss to IKEA !! Sale sampai 24Julai2011 je beb !!!!~











Yang dapat berhemat dlm bershopping hari ini,
signature ms eida

No comments:

Post a Comment

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page