Saturday, July 23, 2011

Studio Photoshoot hanya RM58 !!!

Assalammualaikum w.b.t . .

Uols suka tak tangkap gambar sane sini ? Ai suka !! Sebab boleh gedik gedik.. HAHA~ Tak lah, ekceli sebab gambar itu kan memori kita ~ Memori hardcopy~ HEHE~. . . So sape sape yang seangkatan dengan ai boleh la KLIK SINI~

Dah tengok ?Promosi gila gila punya kan ? Studio fotografi with tersayang.. Auch ! Sangat romantik kan ? kan ? RM58 je dah boleh dapat semua, 100pics + 8R Print Picture selected. Terbaik terbaik !! Ai dah beli voucher ni. Uols boleh la beli jugakkk... Just klik situ dan ikut arahan seterusnya . . . Cepat ! Lagi tinggal 2hari je promosi akan ditamatkan ! Ikut perancangan ai, ai nak redeem voucher ini mayb lepas raya . . Dan mayb boleh dijadikan photoshoot raya bersama hubby ? Cant wait !!! Uols jangan lepas kan peluang ini ~~~~~

Sini ada beberapa contoh hasil dari studio yang menawarkan promosi ini....

Bergambar puas puas dengan yang tersayang. Ada background white, grey & black ! Pilihhhhh laaa.....






Kalau ai ada baby dah lame ai tangkap gambar keluarga macam ni ? Smart kan? Nice !





Haaa . . ni yang sesiapa suka tangkap gambar sorang sorang. . . Lawa gak ~ Ikut citarasa lahhhh~ Ai dah ada hubby, sure tak dapek nak tangkap gambar sorang sorang ! HEHE~







Haaa .. ai pun ada terfikir nak tangkap gambar kat studio ni pakai baju pengantin balik ? Ouh ! Suka nyaaa ~ Tapi tengok la macam mana perancangan ~ HEHE~ . .Bagi yang sapa sapa baru je berkahwin tu, dapatkan ini segera !!!





Best kan ? tak kesah uols semua nak buat tema apaa . . Janji dapatkan voucher ini dulu . . Tema later baru fikir ok ! Mane nak dapat buat photoshoot kat studio ni dengan harga sebegini murah kan ? RM58 je !!! Hurryy uuupppp !!!~ Rasa macam nak beli 1 lagi je voucher ni, nak tangkap gambar bersama sama kucing ! Boleh tak ? HEHHEHE~














Yang gilaaaa bergambar ,

signature ms eida

No comments:

Post a Comment

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page