Thursday, July 7, 2011

Sekali lagi !

Assalammualaikum w.b.t . .


Apa jadik dengan hati uols semua bila tengok atas tu ?
Luluh ! Hancuss . . .
Tak de makne nye nak tengok kalau macam tu rupa kan ? kan ?

Sangat jeles pada mereka mereka yang dah tengok tu !
Ada yang kata " Kami sanggup beli pagi, tengok tengah2 malam!"
Ada jugak yang kata " Kami beli on9, mahal ! Book 5hari sebelum tayang !"

Omakkk haii . . . Tak pe la . .
Nanti dapat jugak tengok, cuma lambat sedikit.
Orang lain dah bercerita sana sini, kita tercengang cengang tak tau cerita kan ! hihI~i.
Tak pe.. "Sayang, jom usaha beli tiket wekend ni pulakk.. tengoknya minggu depan lagik !"
Hambik ko ! HAHHA ~

Cadangnya nak guna Voucher Mydeal tuk tengok cerita Transformer ni.
Tapi dah sold out ! Ke laut la impian tu! hee ~

Tak pe, tengok cerita lain laa.. Janji guna voucher ni.
Freee maa.. rugi tarak guna !!

Ini la filem hasil terjahan we all selepas tiket Transformer tarak !


Hubby muka seposen je ! Tengok cerita Melayu lah katakan ! hu~u.
Macam lahir kat luar negara sangat !uiceh ~


Tiket berharga RM26 kan ? Tapi we all tengok freeee . . sbb beli Voucher Mydeal yg berharga RM14 je !! hee ~

Dan satu lagi, selepas ai beli Voucher Mydeal tu (TGV) , ai beli pulak Voucher Popcorn !
Berharga RM4.50 daripada RM11.50 !! Jimat bukan ? kan ?
*Dapat Set Large lagi* Kate Set Regular ? hehhee~ Rezeki !


Yang bestnya, hari itu, we all hanya mengeluarkan duit sebanyak RM20 tuk lunch !
Tiket TGV + Set Popcorn yang sepatutnya berharga RM37.50 , tapi dapat dikurangkan dengan membeli Voucher Mydeal yang berharga RM18.50 !! Jimat kan ?

Jadik jadik, sapa sapa yang tak de akaun Mydeal tu, boleh la daftar sekarang !
Tak rugi . . Ada kala ada voucher yang kita inginkan seperti ini ! Ohh yeah ~
Macam mana nak daftar ? Hurm...
Nampak tak iklan kat sebelah kanan blog ai ni ?
Klik situ, nanti keluar laman web Mydeal. So, Sign Up ok !!
hee ~

Mari berjimat dengan Diskaun Yang MELETOPSsss . . . !!!

Tapi tapi, ai ni bukan nak cerita pasal MyDeal . .
Tapi nak cerita pasal Filem Sekali Lagi ni !
Omakk.. Best gilakkk lah cerita ni !
Bermain dengan Emosi.
Nangis banyakkk kaliii ~
Sedih !!
Dulu tengok cerita NurKasih yang digembar gemburkan sedih tu pun tak nangis macam tengok filem Sekali Lagi ni !
Uols semua WAJIB tengok ok !

Ai rasa macam nak tengok SEKALI LAGI la... hee ~













Yang sekali lagi sakit hati hari ini,
signature ms eida

4 comments:

  1. aku pn beli cd je transformer..asik sold je shaja =)

    ReplyDelete
  2. Hehe ~ cd beli jugak cta.. Tgok kat wayang tu pun harus jugak.. HAHA ~

    ReplyDelete
  3. andi sme cm zakri xsuke tgk cite melayu...
    poyo je mreka2 ni kn...
    budget lahir n m'besar kt hollywood...
    nyampahhhh iiii...
    hikhikhikhik

    ReplyDelete
  4. Tau xpe !
    Budget lebih....
    Padahla duk makan sambal belacan !
    HAHHA~

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page