Tuesday, July 19, 2011

POKOK - MUH Feat HAZAMA

Assalammualaikum w.b.t . .

Jangan terkejut bila bukak blog ai keluar suara HAZAMA !! HEHE ~ Ai dah tukar lagu, dari lagu cintan cintun ke lagu rock balada... Nyanyian ? Of coz HAZAMA !! & MUH. POKOK~ Jom layannnnn ?? Dalam masa yang sama, ai minta gak lagu LENA AF9- Sisa Kisah Kita. Tapi mayb bulan depan kot ai masuk dalam blog ? hokay ? But now, jom layan POKOK !!



Lirik Pokok – Meet Uncle Hussain


Tersesat malu bertanya
Tak tahu tak tahu ke mana
Terlalu banyak alasannya
Ku terdiam

Menyusur di kaki lima
Terlihat bayang wajah kelmarin
Tersentuh hati bagai luruh

Chorus
Tanya sama pokok apa sebab goyang
Jawab angin yang goncang
Terbang burung terbang
Patah sayap diduga
Seandainya rebah
Kau masih ada

Terlalu mahu dan mahu
Terlupa apa yang perlu
Terlalu banyak alasannya
Duduk terdiam

Tak mudah namun tak susah
Terserah atas pilihan
Tersentuh hati mula luruh

Ulang Chorus

Kau masih ada
Kau masih ada
Kau masih ada
Kau masih ada

Terlalu mahu dan mahu
Terlupa apa yang perlu
Terlalu banyak alasannya
Duduk terdiam

Tak mudah namun tak susah
Terserah atas pilihan
Tersentuh hati mula luruh
Tanya sama pokok









Tanya sama pokok, apa kata,
signature ms eida

6 comments:

  1. hani pon suke la lagu pokok ni...tp nyanyi tak pernah abeh...taw corus jep..hahahaha

    ReplyDelete
  2. Haa.. skrg dah boleh nyanyi, siap ada lirik lagi... hehhe~

    ReplyDelete
  3. sangat best lagu ni. simple!

    u, blh je nk copy n paste to your blog. glad to share! :)

    ReplyDelete
  4. Uwekk !! HAHA~ Laki masing masing nak letak mane kan ? HUHU

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page