Thursday, July 14, 2011

"PHOTOGENIC PETS CONTEST"

Assalammualaikum w.b.t . .

Terlalu sibuk hari ini sampaikan tak SEMPAT nak jenguk blog kesayangan ni. Dah dekat pukul 5pm ni lah baru free sikit.. Bukak bukak je blog, ternampak 1 contest yang best !!~ Sebab ? berkait rapat dengan kucing ~ miaw ~ miaw ~ Ai kan pembela kucing tegar ! HEHE~ Ayuh JOIN !! Hari ni last day lahh ~ Cepat ! cepat !!~

Tapi b4 tu nak cerita sikit, ni kali ke-3, ai masuk contest berkait rapat dengan kucing ni. Yang 1st SINI ~ Dapat no.3 !! Ouh ! Not Bad ~ Auw ~ Tapi yang INI tak berapa nak luck . . HEHE~ Ayuh cuba rezeki contest ini pulak ~


Tajuk Contest : PHOTOGENIC PETS CONTEST
Dateline : 14Julai2011


Hurm, syarat - syarat contest rujuk SINI yer ~ Only 1 picture selected ! Macam mana ni ? Ai ada 7 ekor semuanya ~ Rasa nya semua pon genic genic ! HAHA~ Tapi dalam banyak banyak gambar yang ai ade, ai rasa gambar ini lah yang mencurik hati ai ~ Kalau boleh, hari hari nak tengok , pastu sengih sorang sorang ~ HEHE ~ Boleh ke mencurik hati cik YANA ?? harap harap boleh jugak ye ! HEHE~

Tadaaa . . . aaaaa . . . aaa . .



Kitcha & Kitchu ~ Makin manja sesama selepas di kasikan ~ Of coz Makin GEDIK !!!~ GoodLuck U gurls !! HEHE ~


DONE ~ Ai nak tag LYA & IERA ~ BET gambar GEMOK wehhh ~










Yang berharap ada rezeki,
signature ms eida

No comments:

Post a Comment

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page