Tuesday, July 5, 2011

Pemenang Contest Pencarian Pasangan Model SSWC~

Assalammualaikum w.b.t . .

"Secara rasminya kami umumkan pemenang Contest Pencarian PasanGAN Model SSWC Julai jatuh kepada Mrs Eida Baharum dan Hubby, selaku pemenang majoriti 459 votes. Atas kegigihan anda maka kami sebulat suara memilih anda sebagai pemenang. TAHNIAH diucapkan. "
~Petikan dari Busana Pengantin~


Pemenang Contest Pencarian Pasangan Model SSWC Julai jatuh kepada . . . . .


Ouhhhh . . . Rezeki hari ini !
TQ TQ TQ !!~

Akhirnya . . .

Malam tadi, ekceli, Eyuh da msg bagitau ' Yeh !! Dah menang!!"
Ai tak bukak pulak mukabuku, sbb dah nak tido . .
Pagi tadi bukak, muka ada senyuman melebar !! hee ~~

TQ TQ ~ tak habis habis ai ucapkan terima kasih !!
Ye la. . tanpa kawan kawan yg LIKE gambar ai, ingat ai boleh menang ke ?
Jangan Harap ok !

TQ TQ jugak to BUSANA PENGANTIN yang menganjurkan contest ini !
Kalau uols semua berminat nak tengok koleksi baju baju Pengantin ,
tengok blog nya di SINI yer....
Sapa sapa bakal mendirikan rumah tangga tu, haa . . ini la tempatnya !
Ada pakej Fotografi jugakkk ~
Murah . Kreatif ! lai lai lai . .
(Ini bukan bodek ek? tapi hakikat !)
HEHE ~

Ouh.. siyes TAK SABAR nak berposing posing ala ala macam baru berkahwin kan .. hehe~
Ni kira hadiah tahun pertama we all berkahwin la. . Boleh ek kira macam tu ? huhu~u.
Sebab masa Anniversary dulu, ingt nak tangkap gambar studio tapi akibat sibuk nk bercuti sane sini . . Tak dapek la nak berposing ! Duit dah abis ke lain . . hu~u.
So, ni kira ganti lah... hehhehe ~











Yang seronok tak terkata ,

signature ms eida

7 comments:

  1. i nk upah sbb dh like pic 2...
    t mse g tgkp gmbr, jgn lupe ajk i skali...
    lau x...
    i bako umah u nnt...
    kite bako kite bako kite bako aje...
    hhahahaha

    ReplyDelete
  2. i nk upah sbb dh like pic 2...
    t mse g tgkp gmbr, jgn lupe ajk i skali...
    lau x...
    i bako umah u nnt...
    kite bako kite bako kite bako aje...
    hhahahaha

    ReplyDelete
  3. Alamak.. Dah name pun pasangan ! Mane leh bawak orang lain.. HAHA~

    Nanti kita g photoshooooott ok !! hee ~

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page