Friday, July 8, 2011

Nak Daftar Churp Churp !! Tolooooooongggggg

Assalammualaikum w.b.t . .





Nampak binatang comel tu ?
Yeee . . Ai nak daftar dengan dia !!
Ai tau, pasti ramai yang dah daftar dengan dia kan ?


Tapi macam mana ??
Ada sapa sapa boleh tolong ajari ai tak ???

Saya budak baru belajar.. HELP !! HELP !!
Mintak bantuannnnnnnn . . . . . . . .~









Yang buat muka seposen mintak tolongg,

signature ms eida

6 comments:

  1. oh..itu perkara senang..hehe.. klik link ni dan isi form je.
    kalau x faham gak, add saya kat fb.. id: ima salsuzaima.leh cahating2 ye kak..hehe

    ReplyDelete
  2. Anum@ ni Churp churp.. boleh buat duit kalau daftar ini... JOm !!

    ReplyDelete
  3. buat duit??
    xphm le..
    ce ko trangkn pd aku ngn lebih terperinci lg...

    ReplyDelete
  4. Ok aku terangkan , bukan dlm ruangan komen ni yer.. hehhee~

    Nanti aku buat entri !

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page