Wednesday, July 20, 2011

Mainan budjet buat tersayang . . .

Assalammualaikum w.b.t . .

Hari ni nak cerita pasal mycats. Jangan bohsan ek ? HEHE~ Nak cerita pasal mainan baru mereka. Murah je ! Mane taknya, kalau ai beli bola ke, tikus ke . . Sure kejap je main nye. . pastu dok cari balik barang barang lain yang boleh dimain. Membazir je ai beli !!! Ishhkk . .

So, hubby mula lah buat sesuatu sebelum mycats bermain dengan barang barang yang ada dirumah. Kang hancusss . . HUHU~ Jeng jeng jeng !! Siap mainan nya !! Ai pun terkejut ~ Bila masa lah hubby buat ni ? Nice. Simple.


Ini lah mainan yang dimaksudkan. Nampak tak patung CJ7 tu ? Abaikan model yang kat sebelah tu. HEHE ~ haaa .. ce cuba uols tengok bebetul CJ7 ai tu, ape beza dengan CJ7 yang kat sebelah tu ?? Ada beza nya . . Cari ! Cari ! HEHE ~ Ai bagitau jela ek ? Tuuu, belah atas kepala Cj7 tu, hilang sudah 'antena' nya. . HEHE ~ Mane pergi ? Taaadaaaaa . . .


Ini lah 'antena' CJ7 , yang mana hubby dah potong dari kepala CJ7 tu.. HEHE~ Pastu diikatkan dengan lidi je. Jadik lah mainan diaorang !! Budjet kan ? HAHAHHAHA!!~ Agak agak diaorang suka tak ?





Nampak gaya macam suka ? HEHE ~ Best best ! main yer.. Jangan gedik gedik sentuh barang barang lain yer . . HUHU. Tu baru 2ekor. Si Kiwaa & Kimot ! Mane yang lain ? 'Akak-akak' mane ?? Diaorang tu melepak je. Main takmo ! Tu yang gemok masing masing. HEHE ~ Tapi tapi, sekali, 'mak kucing' pun nak main lah !!!


Syabas mek ! Walaupun dah beranak 3, u tetap maintain nak bermain ! Exercise sekali sekala kan mek ? HEHE ~


Next time, hubby buat yang lain pulak yer ? Guna je barang terpakai macam ni. HEHHE~ Jimat pun jimat. Kalau rosak pun, tak lah terkilan sangat ! HEHE~ GoodJob Sayang !!

















Yang selamat barang barang rumah,
signature ms eida

9 comments:

  1. ala comel...teringat me meow kat kampung :)

    ReplyDelete
  2. geraammmm.. makin gerammm dengan diaorg ni !

    ReplyDelete
  3. comelnyer!!

    p/s: nice blog dear..

    ReplyDelete
  4. cute little thing!

    ReplyDelete
  5. laaa main antena je?abeh patung cj 2 rugila beli ye.hu3

    ReplyDelete
  6. Aleen @ patung tu orang bagi.. hehehe~ bukan ada sape nk main pun patung tu, kekah jela kat kucing2 ... HEHE~

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page