Friday, July 15, 2011

LD VENUS

Assalammualaikum w.b.t . .

Hari ni, ai nak cerita sikit pasal produk Elken ni. Bukan promote yer. . Ai cerita sebab sekarang ni ai dah sambung makan LDVENUS ni. . Tak faham ? Ok macam ni. Sila baca betul2 yer..HEHE~

Ai last period pada 28Febuari2011 . Pada bulan Mac & April , period tak datang ! Dah risau ! Cek UPT , result negatif. Cek doktor, kosong perut. Hurm. . . doktor kata hormon ? Baekk lah ~ Masa ni lah ai mula bertanya kat mana mana produk untuk meregularkan period ai ~ Ai mula search internet. . Ada yang kata JUS PERAWAN, ada yang suh cuba Biodex ! Ada akak kat office ai kate BIDADARI ok. Fuhh ! Ai pun pening nak cuba yang mana 1 ~ Kalau boleh nak cuba tuk terus menerus la . . Baru boleh tengok kesannya kan ? Ni tak, baru makan sebulan, tak pregnant, dah mula melenting sane sini kata produk itu ini tak bagusss . . Tak patut !

Ekceli sebenarnya, ai memang ahli ELKEN, MLM~ Ai tak malu kata ai ahli MLM~ Sebab niat ai masa join ELKEN tu, nak cari duit lebih, nak kahwin time tu.. HEHE ~ Takkan semua nak harapkan mak abah ? Dah la mereka yang besarkan kita, takkan nak kahwin pun guna duit mak abah ? Sendiri ada tenaga, sendiri usaha laaa... Kan ? Kan ? So, ai usaha punya la usaha ! Ai berjaya capai income lebih lebih ni. Apa yang ai jual ? Nanti pm ai tanye la.. OK? Jenuh nak ai senaraikan ~ Tapi yang pasti, apa yang ai nak jual, ai pakai dulu. . Senang diri sendiri jadik testimoni. Kang tak tergagap nak jawap bila customer tanya. Kan ? Income ? Merasalah pegang duit ribu ribu ni.. Tapi semua nya labur pada kenduri kahwin setahun yang lepas... HEHE~

So, ELKEN pun ada produk yang boleh membantu ai dalam masalah ai ni .. HEHE ~ Dari ai beli produk lain, baik ai beli, test makan produk ELKEN sendiri. Kalau bagus kesannya, boleh la ai rekemen kat uols ~ Kan ? So ai stat makan pada 13MEI2011~ Dengan izin ALLAH, period ai datang pada 16MEI2011 ~ Seronok gilaa . . Mane tak nya, ai dah delay lebih 83hari !!!!!!!

So, dengan kesan baik ni, ai nak share kat uols apa dia ni LD VENUS ?? Now ai dah sambung balik makan. Yela hari tu sempat makan 3botol je kan ~ HEHE~


Apa dia LD VENUS ? Adalah sejenis produk penjagaan kesihatan yang dirumuskan khas dengan herba herba Cina terpilih seperti Radix Angelicae Sinensis, Radix Codonopsis, Radix Astragali, Herba Leonuri, Radix Salviae Militiorrhizae dan HerbaPatriniae Cum radice. Haaaa . . berbelit belit lidah nak sebut !! HUHU~ Produk ini juga dapat melancarkan peredaran darah dan menambahkan tenaga, untuk kesihatan umum dan wanita selepas bersalin.

Ciri ciri keistimewaan LD VENUS ni selamat untuk dimakan. Dijamin HALAL !!! Pembungkusannya yang mesra pengguna (uiceh!) Bukan apa, lawa... berbotol botol colour UNGU ! HEHE~ Rasa ? erm.. sedap !! rasa macam Jus ! Jus Buah !



Cara makan ? Simple..
Orang Dewasa (wanita shj) : ambil 1 botol setiap kali, 1-3x sehari. Dicadangkan minum dengan air kosong yang banyak ! semasa perut kosong . . Ai selalu minum sebelum break1st ! Sebelum minum, goncangkan botol. Dan LD VENUS tidak boleh diminum ketika mengandung & kedatangan haid. Dicadangkan minum selepas 3hari kedatangan haid. Paham kan ? HEHE~

*Kecik je botolnya. sekali sedut, habiss.... hehe*


Ai pasti ramai yang tertanya tanya apa ke benda nya herba herba cina tu kan ? Haaa . . sila baca SINI . Ai nak tulis satu satu, payah !! HEHE ~ So, macam mana LD VENUS ini boleh membantu untuk mengandung ? Kerana salah satu bahan Herba Cina di dlm LD VENUS ini iaitu Radix Angelicae Sinensis boleh memperkayakan darah dan menggalakkan peredaran darah, melaraskan haid, mengurangkan sakit haid dan membantu uterus untuk mengecut. Bila semua dah lancar, senang lah sperm dan ovum nak bersatu... HEHE ~


Kesan sampingan ? TIADA !!!! Kalau ada, ai dah rasa dah.. tapi setakat ini tiada.. HEHE ~ Ada 1 je tindak balas dari suami bila si isteri minum LD VENUS ni, hari hari mauuuuu ~~~~ Nak cerita panjang, dah rasa macam 18SX pulak ! HEHE~ Kene cuba baru tau lah kan. .

Apa apa pun, kita hanya merancang, berusaha. . Tapi ALLAH yang tentukan segala galanya.. Kita mampu berdoa.. Amin. . . Semoga segala usaha ini membuahkan hasil. Aminnnn ~



Nak tau lebih lanjut pasal LD VENUS, pm me je.. takyah memalu... HEHE~
















Yang dah jadik kebiasaan, memulakan hari dengan multivitamin,
signature ms eida

15 comments:

  1. aku pun lepas kawen,period tak ok...before kawen ok je....ni dh 3 bulan xperiod...hehehehe

    ReplyDelete
  2. 3bulan ? HUHU~ Dah cek UPT lum ?
    Mane tau ada rezeki.. kalau xde pun, better g check doktor... =)

    ReplyDelete
  3. Salam.nak tanya, eida masih makan ke LD venus ni? saya pun sempat 4 pek juga la abis. tp skrg da stop.hihi

    ReplyDelete
  4. hai.camne nak pm?takde contact punn..

    ReplyDelete
  5. meme bagus elken product.. even dalam panthangkan anak 2nd sy amalkan elken cepat sgt baik.. sy ambil- ldvenus, elken spirulina, ester c, ig6. semuanya elken product.. minum dgn air periuk dalam pantang tu.. meme lainla rasa dia.. cergas n cepat baik.. berbanding anak sulong amalkan set product lain

    ReplyDelete
  6. Isteri saya mengalami masalah haid yg tidak teratur. Kekadang sampai 1 bulan lebuh x henti. Dan kekadang lama baru dtg balik. Adakah ld venus ni boleh menyelesaikan masalah tersebut? Harap kepada sesiapa yg tahu sharekan pendapat anda... terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. masalah haid tidak teratur, ida syor makan GLA SHAKLEE ;) boleh email ida iedand23@gmail.com untuk ida explain dgn lebih lanjut lagii. tenkiuuuuu

      Delete
  7. Sy nk letgo ld venus rm150 sekotak. Ada 5 kotak available. Wassap/sms 0167116779

    ReplyDelete
  8. salam tuan tanah..tumpang ye nk promote,,,siapa2 yg berminat utk beli LD Venus RM 150 sekotak, boleh juga wassap saya - 0194519473 (siti)

    ReplyDelete
  9. Salam. Sy pgguna ldvenus br kotak ke dua. Slepas habis skotak period sy br dtg. N then lepas 10hari suci keluar darah lg bketul2 nape yea?? @ tbuh sy sdg alami tindak balas ldvenus ni...

    ReplyDelete
  10. Asalam klu Ade Mslah fibroid bleh amalkan ldvenus ke?

    ReplyDelete
  11. Bile boleh stat mkn ea ld venus ni.. sbb sy dh berpantang hr ke 10 .

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page