Monday, July 11, 2011

Drama Tahajud Cinta

Assalammualaikum w.b.t . .

Uols semua tengok tak cerita ni ? Slot Zehra, setiap hari Jumaat, pukul 9pm. Ganti cerita Keranamu Laila ~ HEHE ~


Best woooo . . . unsur unsur Islamic. Ai loike ~ Ala ala NurKasih ! Tapi cerita ni ai rasa lebih kepada perjuangan Islam kot ? Ntah la. Tak sure sbb cerita Tahajud Cinta ni baru je lepas episod pertamanya. Haaa . . masih sempat la kalau uols semua nak stat follow. ~

Tapi yang ai tau, drama ni membariskan pelakon pelakon handalan ! Ada Fazura, si cantek manis, ada Fauziah Gous, Remy Ishak !! Tiz Zakiyah, Aaron Aziz !! Haa... best kan ? Ramai lagi, tapi semua yang ai tak sebut tu, ai tak minat lah !! HAHA~

Sinopsis nya pasal dua orang gadis Citra & Seri dalam memperjuangkan kebenaran, hak asasi dan reputasi kaum wanita. Ekceli si Citra ni tipu family dia, kononnya sambung belajar dengan buat Perundangan Sivil di London tapi sebenarnya dah berhijrah ke Jordon buat Perundangan Syariah ! Citra ni dilakonkan oleh Fazura si cantik manis..... Perjalanan hidup diaorang ni bermula bila mereka pulang ke Malaysia.. Dapat tentangan hebat dari keluarga masing masing. Sian sian.... Kan ?

Haaa . . sampai situ jela ai cerita ok ? Sila google lah kalau nak tau lebih lanjut.. HEHE ~ Tapi memang ai akan follow mollow drama ni. Suka sangat bila dengar Fazura dok cakap Arab ! HEHE~ Tak sabarnya nak tunggu Jumaat ni !!~

Sapa kata tak santek kalau bertudung ?
Gila sweet Fazura ni.... ~
auw ~ auw ~










Yang tak reti cakap Arab, HEHE ~
signature ms eida

4 comments:

  1. aku sangat bernasib baik...hari jumaat takde classss............. aku mesti follow,kakak aku act....

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page