Sunday, July 24, 2011

Daim daim . . . come To MAMA !!

Assalammualaikum w.b.t . .

Seharian duk rumah hari semalam , rasa macam nak pecah kepala ! HAHA~ Mane tak nya pagi semalam operasi mengemas rumah, penattt . . .Hubby lagi penat kot ? Hubby basuh tempat poo kucing.. Sian~ Tapi nak buat macam mana, ai geli~ HEHHEHE.. Main ngan kucing nak! Basuh taknak !


Disebabkan kepala hampir pecah, ai mencari idea tuk keluar. HEHE~ Tersenyum ai bila fikir ada idea !!! Mamadebot last few weeks ada pergi Langkawi, so ai ada kirim DAIM ! Sampai skrg tak amik amik lagi, macam best je amik malam ni kan ? Kaki pun duk meronta nak keluar ! HEHE~ Segera ai msg Mamadebot. Mane tau mamadebot keluar berjalan ke ? Takde rumah ke ? Kan ? Tapi sib baek ada... HEHE~


Nak gerak malam sikit , tunggu hubby mamadebot balik kerja supaya we all dapat berborak lama.. gosippp ~ Biar hubbys bergosip, maka we all pun boleh bergosipp lama.... Debot ? Demam.. sian.. Awal ai datang, debot takmau.. Tapi ai amik jugakk.. Sib baek tak nangis.. HEHE~ Lama kelamaan baru lah nak gelak gelak.. senyum... Siap nak ikut ai balik !! HEHE~







Debot yang taknak dengan Papa Andi, tengok muka masam je.. HEHE~








Debot yang seronok dengan Mama Eida, tapi mula mula tak nak gak ! Debot demam kan~ Motif utama nak pergi amik cokelat Daim, tapi lupa nak amik gambar. Sibuk pulak bergambar dengan artis hot iaitu DEBOT !! HEHE~ Abaikan kualiti gambar ai ni sbb mamadebot sibuk guna flash tuk memujuk debot senyummmmm ~ HEHE. . Neway, sangat best bila dapat jumpa MamaDebot. Next time u lak datang umah ai ok !!!~~ And debot suka tak baju yang MamaEida bagi ? Raya nanti pakai yer..... Berusaha cari colour pink tapi tak jumpa saiz ! HEHE~ Gambar ? Pun lupa nak tangkap !!!! HOOHOHhoooooo . . .





























Yang sukanya dukung baby sane sini,

signature ms eida

4 comments:

  1. nak daim!!!bestnyer..aritu lisa pi langkawi beli 2 pek je. tak sampai seminggu dah abes. huhuhu

    ReplyDelete
  2. Aah la lisa.. ida siap kirim ngan kawan lagi.. hehehhehe~

    ReplyDelete
  3. Wah!!g umah anum..bestnye..

    Dear i rase u tak sesuai pkai tdung mcm tu..just my opinion o_O

    ReplyDelete
  4. Aah shura, amik daim... HEHE~ Aku kirim kat anum ri tu...

    Tak sesuai ek ? pakai cincai je ni.. Nak cepat ! HEHE~ Lilit lilit.. terus jadik macam tu ! HAHHA~

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page