Friday, July 1, 2011

Contest dah TAMAT ! TOP5 ! Now dup dap Tunggu RESULT !!~

Assalammualaikum w.b.t . .

Bersawang , berhabuk blog kesayangan ni . .
Ai tak update seharian !!

Bukan apa . . Ingat tak CONTEST INI ??
Semalam dah tamat !
So, semalam agak sibuk dengan kerja !
Sibuk lagi dengan nak cari orang suruh like ! HAHHA~



Apa apa pun , we all berjaya masuk TOP5 !!~

So, di kesempatan ini, ai nak ucapkan TERIMA KASIH !!

Jutaan terima kasih kepada mereka mereka yang telah "LIKE" gambar di atas itu.
Tak kesah la , uols kene paksa dengan ai ker ,
Tak kesah la uols semua tak ikhlas nak "LIKE" ker ,
Tak kesah la uols kata ai ape ke ape ker ,
Ai tak kesah semua tu . .
Janji uols "LIKE" gambar ai tu , AI UCAPKAN RIBUAN TERIMA KASIH !!!~

Buat kawan kawan yang ai TAK suruh LIKE pun, tapi LIKE dengan banyak nye !
Siap suruh kawan kawan yang ai tak kenal pun LIKE ,
OMJaaayyy . . .Terima Kasih Banyak2 !!!~

Dan sekarang ni Juri pasti tengah pening pk keputusannya !
HEHE ~
Dari TOP5 tu, Juri akan pilih mengikut kehendak hati kot ?
Tuk dinobatkan sebagai Pasangan Model SSWS Julai !!~

Ai ter salah paham tadi, ingatkan sapa votes paling tinggi akan dinobatkan !
Tapi rupa rupanya pemenang akan dipilih oleh juri.
HUH~u.
Kalau lah ikut votes paling tinggi, ai lah orangnya.. HUHU~u
Gila jenuh suruh kawan kawan like !
Agak tebal muka tau tak ? hhehe~
Tapi gigih jugak !! Sebab sape nak bagi sesi fotografi free oiiii ~
HEHE ~

Eh ! nak tau hadiah nya ?
Pemenang UTAMA akan berpeluang memperaga Busana Pengantin koleksi SSWC (Saints Scarves Wedding Collection) yang terkini di Studio dan diandam oleh krew SSWS. Outdoor Photoshoot dengan Busana SSWC. Frame bergambar 8X12. DVD Unlimited shots sepanjang penggambaran di studio. Serta menerima Saguhati drp pihak SSWS.

Menarik bukan ? Ala ala jadik PengantinBaru semula ~ hehe~
So, sekarang . . ai hanya menunggu keputusan dari pihak JURI.
Kalau ada rezeki menang lah we all . .
Kalau rezeki tu tak de, tak menang la we all . .
Balik umah tangkap gambar sendiri lah jawabnya . . .HAHHA~




Sekali lagi, TQ tuk semua yang dah LIKE !
Sayang Uols semua ketat ketat !!










Yang berharap rezeki berpihak pada,
signature ms eida

6 comments:

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page