Tuesday, July 5, 2011

Big Sausage Cuisine

Assalammualaikum w.b.t . .

Big Sausage Cuisine . .
Pernah dengar ? Pernah nampak ?
Ataupun pernah makan ?

Ni kali ke2, ai makan. .
Bila dah kali ke2 ni bermakna sedap !!!
hee ~

Ini la rupanya bila di 'buka' .
Bahan-bahan sayuran, blackpaper, mayonis, sos, roti arab, hotdog !


Bila di 'balut'


Roti Arab ni di bakar dulu . .

Ishkk . . Tak reti la nak cakap.
Kalau nak rasa , try cari la kat pasar pasar malam.
Ai beli kat Pasar Malam kat Bandar Tun Hussien Onn ni . .
Setiap Rabu . .

Tak pun call nombor bawah ni.
Boleh buat tempahan. hee ~
Kot kot nak buat majlis ape ke . . Nak tambah sajian Hotdog ni. Boleh la call.
Owner dia sangat peramah !















Yang tak sabar nak beli esok,
signature ms eida

4 comments:

  1. perghhhhh...
    cm sdp je dyh...
    blnje la aku...
    kuikuikui

    ReplyDelete
  2. Boleh je beb. RM5 je !! hu~u.
    datang la umah aku....

    ReplyDelete
  3. kne dtg ari rabu la ye??
    dh psr mlm 2 ari rabu je ada...
    kn3??

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page