Sunday, July 31, 2011

ALL About Raisha Amani Zulaikha

Assalammualaikum w.b.t . .

Haiiii semuaaa .. Ni ai nak cerita, cerita yang dah berabad baru lah nak update ! HEHE~ Last friday kan, eh ! bila ekk.. Tapi ai ingat hari jumaat laa.. Tarikh sudahh lupaa.... HEHE~ Ai and my boss keciks visit my boss kecik yang sudah selamat melahirkan baby gurl ! Best best ! Ai loike baby !!~ Agak lama we all kat rumah my boss kecik tu. So, bayangkan lah betapa banyaknya gambar gambar yang ditangkap oleh ai . . Tapi sebahagian je yang diupload.. HEHE ~


Ini adalah gambar family's Zulaikha. Ai cilok dalam FB myboss kecik! HEHE~

*peace =P



So, jangan buang masa, memperkenalkan Raisha Amani Zulaikha Binti Mohd Safarudin !!


DOB : 9Julai2011~ Somel kan !!!




Tengok Zulaikha jeling jeling pandang autie ida asyik tangkap gambar dia ekk.. HEHE~ Tapi Zulaikha baby gurl yang baikk.. Tak nangis sangat pun ! GoodGurl !





Time ni Zulaikha belum tidur lagi, so auntie ida pun tangkap seberapa banyak aksi Zulaikha ! Betullahh, sangat tenang bila tengok muka baby ni... Hai lah, bila lahh nak merasai semua ini kan....





Ok.. Zulaikha dah pun tidur.... We all pun bergosipp... HEHE~








Tengok ! Tangan ai lagi besar dari kedua dua belah kaki Zulaikha ! Iye ! Sememangnya ai pun dah bengong ~ HUHU....






My boss kecik ~






Gambar wajib ada !







Iye... saat ini memang ai sentiasa berdoa supaya ai dapat dukung anak ai sendiri. Semoga doa doa ai serta doa doa orang di sekeliling ai termakbul. Semoga Ramadhan kali ni dapat memberikan ai dan hubby berita gembira.. AMIN...... Nak jugak merasa beraya dengan si kecil !!!!! HEHE~ AmINNNNNNN . . . .



************************************************************************


Last week, last saturday rasanya.. Hai la.. ai pelupa lah sekarang !! HEHE~ We all pergi kenduri Aqiqah Zulaikha. We all sampai dalam pukul 2pm... Malu nak masuk pada awalnya, sib baek myboss kecik dah sampai.. So, boleh la masuk.... Sampai sampai je makanan dah terhidang ! Adoi ! Malunyaa... datang makan je.. time doa doa taknak datang lak ! HEHE~



Terliur uu !!




Makanan yang dihidang kan, superb beb !! Nak tambah segan ! Nak tambah teringat mydiet ! Oh tak boleh... HEHE~ Ada kambing masak kurma tu... Sedap !!! Ditambah pulak dengan sambal belacan yang superb itu ! Pergh !! Balik rumah kan, ai campurkan sambal belacan dengan tempoyakk... Pergh !! Lagik terangkat beb!! HEHE ~ . . After makan, seperti biasa aktiviti we all, bergosipp.. HEHE~ Tapi nak masuk Ramadhan ni, aktiviti bergosip kene dikurangkan la... HEHE~



* KakNiza, Ai, KakAinul & Baby Zulaikha , KakWani & Isyraf *






Ini saja gambar yang sempat ditangkap. Gila lalai !! Selalunya ai alert pasal gambar gambar ni.. Tapi kali ni lupa lak.... HEHE~ Apa apa pun terima kasih KakAinul sekeluarga kerana menjemput ai ke kenduri Aqiqah Zulaikha ni...

Akhir sekali, semoga KakAinul happy disamping keluarga tersayang !!! HEHE~












Yang suka baby perempuan,
signature ms eida

1 comment:

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page