Monday, July 11, 2011

All About BERSIH !

Assalammualaikum w.b.t . .

Selamat pagi semua !!
Sihat ?

Amacam uols semua duduk rumah tak ? Bagi yang menetap kat KL.
Kan line panas Sabtu yang lepas akibat BERSIH.
We all tak kuar jalan mana mana pun !

Yup ! Memang BERSIH rumah we all dikerjakan oleh hubby.
Dia kasi kemas 1 rumah !
Ohh yeah !!~

Ai ? ai buat ape ?
Ai duk buat kerja kerja lain... seperti iron baju duk stok seminggu !
Basuh baju kasi BERSIH baldi. HAHA~

Hari Sabtu tu jugak, we all kasik BERSIH ikan ikan di Pasar Borong NSK . .
Tuk stok makanan mycats 2weeks mayb ?

Ce teka berapa ekor ? Berapa RM ? berapa berat ?
198ekor - RM40 - 15kg


Terima Kasih BERSIH !! (huh!)



- WAJIB BERSIH luar dan dalam -











Yang seronok pulak duk rumah saja,
signature ms eida

6 comments:

  1. alhamdulillah, rumah saya pun BERSIH berseri sabtu lalu.. hehe

    ReplyDelete
  2. Tu la.. ada jugak yang bagusnya BERSIH ni.. hehhe~

    ReplyDelete
  3. aku xsggup nk BERSIHkan 198ekor ikan2 2...hahahaha

    ReplyDelete
  4. Aku pun tak sanggup wehh !!
    Ala.. kucing aku makan ikan rebus.. aku tak siang pun.. Bila abis rebus, br aku buang isi isi perut tuh... hehhee~

    ReplyDelete
  5. bagusnye if milo n mila nak makan ikan..mila boleh terima lagi,tp milo,dia bau je ikan tu then dia blah...tak pandang pun...hahahaha

    ReplyDelete
  6. Ikan = kucing !

    Bagi la ape pun, kucing2 aku ttp cari ikan jugak.. protien semulajadi.. huhu~u.

    Ni nak kene ajar tak makan ikan sbb aku nak hantar kg.. Tp tak sure boleh ke tak kucing2 aku ni hidup tanpa ikan... =(

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page