Friday, June 10, 2011

Penat nyaaaa . . . . kelam kabut . . . .

Assalammualaikum w.b.t .
Waaahhhh . . .penatnya . . ai tak pernah pergi kerja luar selama ini.. 4hari !!
Penat !!
Name je pegi pulau, nak jejak mandi kat pulau pun tak sempat !!<
Mencciii ~
huhu~





Habis 1 kerja, datang kerja lain lak.. Last day , hubby kene pergi 1 lg site !
Pergh! penat ni pun tak abis lagi, da kene pergi satu lg ?
Ai ikut je... bukan projek ai pun... Tapi sian kat hubby la..
Terkejar kejar we all siapkan report, nak pergi ke site yang tu lg..
Hurm... punyer la kelam kabut !
Akibatnya ? report tak berapa nak cantekk.... Harap harap bos tak berapa nak mara ek ?
Nak buat macam mana... Macam dah takde org lain ke ? balik balik myhubby.....
Yang lain ? makan gaji buta ke ? hurmmm.....

Even tak sempat nak happening, ada la sekeping dua pic yg boleh dijadikan kenangan bekerja bersama sama hubby.. huhu~




Dan hari ini, ai EL, akibat penat !!
Hubby ? dia bekerja... Katanya ? Takut2 kalau ada org cari suh buat kerja ... Baik nyee....
Ai sembur gak "kalau da penat, cuti jela.... macam tak de org lain ke nak buat ? balik balik muka syg je kene ?"
Hurm.. susah nak cakap perangai masing masing ni kan ? Abaikan.....

















Yang masih bergolek golek di atas katil,



signature ms eida

2 comments:

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page