Monday, June 27, 2011

Mama Ida & Papa Andi visit Mama Yatie & Irdina ~

Assalammualaikum w.b.t . .

Welcome dear ~

Ni baby Irdina. .
Semalam , me & hubby pergi visit Yatie. .
Yatie dah sebulan lebih berpantang, barulah we all visit !
Hampeh punya kawan !
Hehe~
Sorry Yatie. .

Kali ni we all visit ber2, janji nak konvoi reramai . .
But ai dah kene tinggal dek bus daa . .
Takpe. .
Janji Irdina suka tak jumpa Mama Ida ?
hee ~

*suka plak ai, bila acik call me Mama Ida & Papa Andi*
*harap harap ada rezekii*amin. .*

B4 pergi tu, ai beli hadiah dulu.
Ada kedai baby besarr , baru bukak kat umah ai.
Nak masuk , tapi malu sbb semua yang masuk kedai tu, perut semua buncit2 . HAHA~
Perut ai je yang tak buncit.
Awal2 dah cakap, "saya nak cari hadiah tuk kwn saya" ~


Ni la rupanya kedai tu. Ada sale time ai pergi ni !

Susah nak cari hadiah tuk Irdina ni.
Sbb ai nampak semuanya pun pink tuk Irdina !!
Tapi Mama Yatie tak suka PINK ! hee ~
Cari punya cari, last last beli baju, ada cap lagik ! hee ~
P/s : Yatie, nanti bila Irdina dah boleh pakai, tag pic kat fb tau !! hehhe~
Colour ? Of coz bukan PINK !! HAHA~
Merah Yo !


Sempat jugak la bergmbr dengan hadiah b4 picit bell !

Time ai datang, Irdina baru nak tido.
So, ada peluang la nak pegang dia. Pangku Irdina tgh tidoo . .
Syok ye tidoo kat ribaan Mama Ida ?
Tilamm vono... HAHHA~


Baru lepas mandi , menyusu dan di tidorkan di ribaan Mama Ida ~

Lame jugak, da lenguh tangan, pas kat Papa Andi lak.
Tup tup Irdina terus bangun.
Nak main gelak gelak, senyum senyum simpul gedik gatal yer. . .
hehe~



Dari pukul 5pm, sampai ke magrib kesudahnya bila si Mama Yatie ni syok bercerita pengalaman dia bersalin.
Ngeri mak !!
Tapi seronok kan Yatie ? ada baby time muda mudi ni ?
Mak jeles bangat ni !!


Si baju Hijau tu anak buah Yatie, kemain suka selit nak bergmbr sekali. HEHE ~
Riuh sekampung time ai datang ni.
Al-maklum la, rumah yatie ni penuh ngan anak anak buah. Bunga2an . .~


Tengok si baju Hijau tu, tadi dok kacau Mama Ida, now kacau lak Papa Andi.
hehe ~



Apa apa pun, we all tumpang gembira tuk Yatie & Sheh !
Be A Good Pa & Ma ok !!
And, jangan lupa doakan we all pulak lepas ini . .
Amin . . .













Yang tumpang gembira,
signature ms eida

5 comments:

  1. debot da bj yg ko hdiahkn tok bb cute 2...
    t leh pkei sme2 ngn bb cute...
    hikhikhik

    ReplyDelete
  2. debot da bj yg ko hdiahkn tok bb cute 2...
    t leh pkei sme2 ngn bb cute...
    hikhikhik

    ReplyDelete
  3. Debot ada ?
    Aik nak pakai sesama ?
    Ko biar betui anum ?
    Aku beli tu baju sampai 3month je ?
    Debot dah tak muat dah !! huhU~u

    ReplyDelete
  4. muat g sbb debot dh xdebot...
    dia dh kuwus dh...
    xmcm dlu...
    bj2 dia dr lahir smp skang sume blh pkei lg...

    ReplyDelete
  5. Lol?? takkan kurus sampai bj 3bulan pun boleh pakai lg ?
    Ko dera debot ekk ? tak bg mkn !!
    huhuhuu...

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page