Thursday, June 23, 2011

Makin lama makin manja . . .

Assalammualaikum w.b.t . .

Entry hari ni, semua berkisar pasal kucing je kan ?
Tak de cerita lain ke ?
Tuu nampak palang X kat hujung kanan blog ni ?
Sila klik tuk close !
HAHAHA~

Dah hari ni mood tuk berkucing je . . . hee~
Sorie ye uols. . .

Ai nak set memori dalam blog ai ni pasal myluvly cats !
Esok esok lusa bila diaorg ni dah takde, at least dengan baca balik entry berkaitan diaorg ni, terubat rindu di hati !!
Huwaaa . . . . sedih !

Ok ok . . .ni nak cerita pasal makin lama makin manja !
Makin gedik ok !
Dah seminggu selepas di kasikan . .

Tengok gambar gambar ini pun dah tau kan ?


Kembar tak seiras ?



Gambar last ni comel kan ?
Sangat suka gambar ini !


~ Kitcha & Kitchu ~















Yang sayanggggg gilaaaaa dengannn diaorggg niii,
signature ms eida

No comments:

Post a Comment

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page