Saturday, June 25, 2011

Lain yang diharapkan, lain pulak yg datang . .

Assalammualaikum w.b.t . .

Ok. Entri malam ni tak de kene mngena dengan tajuk entri di atas !
HAHA ~

Ekceli, ai harapkan sangat sangat ! JOZAN menang RM350k !!
Dulu rase duit Johan RM300k ? Tapi dh naik lak jumlahnya !~
HEHE ~

Apa apa pun, TAHNIAH buat SEPAH, JOHAN MAHARAJALAWAK 2011 !!
Tapi yg best kan, NABIL lahh yang palingg happy even dapat tempat ke3 pun adoi ~~
Sebab ?


SEPAH - JOHAN - RM350k bahagi 3 orang = RM116k++ seorang !

JOZAN - NAIBJUARA - RM250k bahagi 2 orang = RM125 seorang !

NABIL - TEMPAT KE3 - RM150k seorang !!!

JAMBU - TEMPAT KE4 - RM50k bahagi 2 orang = RM25k !


So, Nabil dah boleh kahwin dahh.. hehhee ~
Buat Shuib, rezeki anak kot ? Siyes ai tak sangka SEPAH akan jadi JUARA !! huhU~U

Tetap sokong JOZAN !!
Go go !













Yang tak kesah sape pun menang, bukan dpt syer pun !! ,
signature ms eida

4 comments:

  1. aku suker SEPAH!!

    SEpah menang tp NABIL paling kaya :)

    ReplyDelete
  2. HEHE~ tau xpe. Nabil paling kayaaa...... =)

    ReplyDelete
  3. daia..ko adjust kotak c0mment ko nie..senang aku nak c0mment :)

    dashboard-setting-c0mment-comment form placement-pop-up window-save

    :)

    ReplyDelete
  4. Wahh !! dari dulu aku nak buat macam ni, tapi xde sape nak ajar !!

    Dah jadik dah !!
    Tq cura !!! =)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page