Monday, June 13, 2011

Kenduri Arwah.

Assalammualaikum w.b.t . .

Jom imbau kejadian Sabtu lepas ?
Di sini ade ai bagitau nak balik kg, ada kenduri arwah kan ? kan ?

Sepintas lalu mengenai kenduri arwah bapak.
Dah beberapa kali dah buat. Aminn. .
Ramai nye bukan main.. Masak ?
Tak perlu tolong. HAHA ~ Sbb ada orang rewang. HIhi~i


Antara lauk yang dimasak tuk kenduri malam tu, Ikan Patin Masak Tempoyak !!
Sedap ! Kali ke-3, ai makan . Wajib la belajar makan ikan Patin kan ?
Dah kate kahwin dengan orang Pahang ! HUHU~
Sebagaimana hubby belajar makan lauk Asam Pedas Orang Melaka. HUHU~


Malam tu juga we all sambut besday emak. HEHE~
Happy birthday Emak !
Semoga Panjang Umur .. =)

*tak sempat nak tangkap gmbr keselurhan kek, dah kene ngap !*


Keesokkan harinya, we all gerak petang. Sbb Jengka hujan lebat !
Masuk je highway, ambik ko !!
Jem sepanjang highway Karak ke KL.. HUHU~
Plus dengan hujan nya !!
Ai tidooo lenaa . . .
Hubby drive sensorang ! HAHA ~


Dari Jengka pukul 7pm - KL pukul 1am !!!
Hambik ko !
Esok pagii, ingt tak ? We all kene pergi site ?
Masak !!!



Tak salah kalau 1 like tuk GAMBAR ai ~
Tq !!
















Yang ingat time ni PENAT gila,
signature ms eida

No comments:

Post a Comment

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page