Saturday, June 11, 2011

Cuti pendek.

Assalammualaikum w.b.t . .

Sehari suntuk, tak masak. Makan kedai je. Sbb penat kemas rumah !
Seminggu tinggalkan rumah, keadaan macam ape je ! Huhu~u . .
Sambil kemas, sambil main internet !
Tak tengok pun bola. Ada match Terengganu VS Kelantan kan ?
Sapa agaknya menang kan ? hihi~i.
Kalau kelantan menang, msti terjah SINI nak baca entry pasal kemenangan tu.. huhu~U.

Sesambil layari internet (skema giler ayat!), kepala ligat fikir . . Nak pergi bercuti la ..

Alaaa, yang dekat dekat sudah la. . Budjet je..


Bukit Fraser - Tak pernah sampai ! Best ke ? Ok ke ?


Colmar Tropicale - Dah 2x sampai. 1st rombongan sekolah. 2nd honeymonn dulu.. HEHE~Memang best tempat ni. Ok je if nak pergi lagi sekali.. HEHE~


Yang mana satu uols rasa ??


Habis baca boleh la LIKE GAMBAR ai ni . . HEHE~











Yang suka bercuti cuti Malaysia,
signature ms eida

2 comments:

  1. Bukit Fraser nie best tau,, banyak tempat yang menarik.. datanglah beramai-ramai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah pergi dah.... xbyk sangat tempat tapi okay la nak release tension. malam2 serammmm.. hihihi

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page