Friday, June 3, 2011

Can Glass @ Mcd ~

Assalammualaikum w.b.t . .


Ada sapa sapa ada hobi macam ai ni ?
Dok kumpul Can Glass Mcd ni ?
Haha !
Bila semalam ai beli set yang terakhir, lengkap lah kesemua 6 Can Glass ai !!
Ohh yeah !~
*psstt .. pasni takde alasan la nak beli Mcd !*
Ala . . lagipun, bukan ai yang makan Set tu, ai settlekan Fries & Ice cream je . .
Yang lain, hubby punyer tekak lol !
Ai sekarang tengah berpantang dengan minuman bergas ni . . hehe~
Tapi sekali sekala teguk jugak ! teringin . . .hee~


Can Glass yang ai susun atas meja makan . Mengikut turutan. Hehe~
Suka !!!~

Ada orang kata macam budak budak !
Ada orang kata ntah apa apa ntah !
Ada orang kata membazir je duit !
Watever !!
Ai suka !! Ko tak suka ?
Ai tak kesah lol !!










Yang tak suka jaga tepi kain orang,
signature ms eida

2 comments:

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page