Tuesday, June 28, 2011

3 LADY ~ Happy Birthdayy To Uuuu !!

Assalammualaikum w.b.t . .

Baca tajuk pun dah tau kan ?

Selamat Hari Lahir tuk we all bertiga !
Clap ! clap !
Toceh toceh . . .

Tahun lepas duk clebrate ikut birthday masing2 kan ?
Tahun ni jimat !!
Kita sekali kan ~ hee ~
Dan tak de suprise bagai dah . .
Semua pun dah tau " Nak pergi clebarate besdayyy" Hihi~i . .


Mula mula cadang nak kek 4tingkat !
Tapi hajat tak kesampaian, kek setingkat pun jadik lah kan . .
Sedap tau ! Kek Mixfruit !
Ada orang tu kata tak sedap !
Tapi habis je makan. . tekak pe ntah ! HUHU~
Tapi yang bestnya clebrate di Tingkat 8 !! (bukan nama sebenar)
Ohh yeah ~ LAlalalallaaa . .

*sesi tiup lilin* macam budak2 je ! semua pun bini orang ! HAHA~*


Apa apa pun, memang dah jadik agenda tahunan kan ? HUHu~u.
Harap harap tahun depan ada lagik yer . .
Ai selaku owner blog ini berharap, PERSAHABATAN ini kekal selama lamanya ok !
Buat HideInsan, (if u tgh baca ni) , Buat u jugak !
Semoga kita Gembira dengan Persahabatan GILA ni !!
HEHE ~

*Eida - Wardah - Sis P*


Ada orang kata terapi itu shopping !
Tapi ai kata terapi itu kawan baik ! yang selalu di sisi !
Kawan yang tak baik tu? syuhhh . . pergi jauh jauh !!










Yang suka berkawan jika dihargai,
signature ms eida

No comments:

Post a Comment

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page