Tuesday, May 10, 2011

Wayang Marathon.

Assalammualaikum w.b.t . .

Uols pernah tonton wayang secara marathon ?
*gila skema ayat kau Eida!!*

Ai 1st time !
Tengok 2 cerita dalam 1 hari . .
Teruja !
Tu pun hubby yang ajak . .

Nak dijadikan cerita semalam we all EL (emergency leave) akibat penat baru sampai dari kampung . .
Dengan cuaca panas , badan cepat letih ! tu yang malas je nak bangun pergi kerja . . hee~
Bila dah bangun je , habis semua baju kasik basuh . .
Rumah kasik kemas sikit . .
Kucing bagi makan . .
Mulaa lahh perut ai pulak yang berkeroncong minta di isi ! huu~

"Jom makan . . malas masak ! Tengok Fast 5 sekali !" ajakan dr si isteri . .
Kalau uols folo ai, mesti tau ai da book cerita Fast5 ni tuk Sabtu yang lepas kan ?
Baca sini . . Tapi disebabkan we all balik kampung, tiket terpaksa diberikan kepada
LYA !! dengan Percuma !!
HUh ! *terpaksa*
Untung minah tu . . huhu~u

Nak pergi The Mines . .
Alang alang nak beli sarung kusyen tuk raya sekali . . hee ~
Habis semua kain sudah beli, baru la ke kaunter tiket ..
Sekali hubby kate " Tengok THOR sekali la .. 3D punyer!"

Mula mula we all tengok cerita INI.
Pukul 3pm - 5.15pm

Pastu sambung terus cerita INI.
Dari pukul 5.15-7.30pm.
Tak perlu keluar pun, tukar cinema je . . HAHA !
We all tengok yang 3D punyer !
Best ! Pakai spek .. huhuhuhU~u

*tiket ini berharga RM62/-*

Bestnya tengok wayang macam ni . .
Sejuknya tak payah cerita !
Sib baek ai pakai jaket !
Hubby tak pakai, SOMBONG !!
Ai da suh bawak da . . Akibatnya selalu pergi tandas.. huhu~u


*Gadis berspek mata 3D*
*sengal*


Lepas ni, nak ajak hubby tengok marathon lagi laa . .
tengok cerita KARAK & Nur Kasih ?
Ok tak ? hee ~




p/s: kalau belajar buat marathon macam ni JANGAN mimpilahhh. .













Yang hilangkan tiket parking kereta,
signature ms eida

2 comments:

  1. aku penah tengok 4 movie in a day....really a heavy movie marathon dengan dayat

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page