Friday, May 20, 2011

Tadi pergi tengok wayang kan....

Assalammualaikum w.b.t . .

Sebelum memulakan bicara (uwekk!) , layan la gambar gambar Gadis Gadis cute ni !
HAHA . .
Sapa lagi nak puji kalau bukan diri sendiri , ye tak ?

*kami berlima* hehe
*nak curik harta karun konon*
*Kapal Pirates sesat kat Midvalley*


Haa . . itu la dia . . Sapa minat gila dengan Pirates Of Caribean (POC) yang kini sudah ditayangkan di pawagam, boleh la datang Midvalley bergambar , pose sane sini dengan Kapal serta harta harta karun yang lain ! hehhehe~

Ok, da boleh sambung cerita . . Tadi pergi tengok wayang kan . .
Cerita NurKasih The Movie (NKTM) !
Erm. . Boleh la tahan cerita NKTM ni. Sedih jugak. Bermain dengan perasaan.
Tapi air mata tak meleleh pun !! Cuma bergenang jer . .
Hihih~i.
Mane taknya, baru nak feel lebih lebih, da abis scene tu ! Masuk scene lain lak !! Potong lahhhh~~ tak suka !
Lagipun pergi dengan oficemate yang gila gila bukan sentimental punya orang, so, tak layan beb !! HAHA . Baru nak feel, dia da gelak !! HUhuhu~u
Lagi pun, rasanya tarikan NKTM ni bukan setakat watak Nur Amina tapi Siti Sarah jugak!
Sbb ramai yg suka kot watak jahat ni. Tapi dalam filem ni takde la scene dengki mendengki ni ! Adoiii.. Bertambah tak suka !

Tapi kira oklah . Berbaloi dengan RM8 = 3Bintang aje ye tuk Filem Nurkasih ni!!

Nak ai bagi hint tak ape ending filem ni ?
HAHA !
Dont worry, happy ending ok.








Yang tak guna pun tisu yang diberi tadi,
signature ms eida

6 comments:

  1. aku tggu nur kasih the m0vie tayang kat tb je..
    xm0 tgok wayang =p

    ReplyDelete
  2. haha. berabad nk tunggu tu. Astro 1st pun takmasuk ni. Hanya dipawagam. aku folo drama die. rasa geram kalau semua da tau ending, aku je tak tau.. hehe..

    ReplyDelete
  3. wwwaaaaa!! bestnye akak g tngok nur kasih the movie..tk ajak wan pun?? hehe . . (~_~)

    da follow blog akak ~ follow blog wan jga.. :)
    http://rizwanewan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. tggu mmb aku d0wnload pas2 aku c0py =]

    ReplyDelete
  5. haha. copy itu sudah pasti. aku pun slu buat. hehhe

    ReplyDelete
  6. Rizwan : Hehe.. len kali folo la tengok movie.. hehe.. Ok. will folo ur blog.. =)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page